Produkter af højeste kvalitet

RIS, MEL OG BØNNER

Mens mange som det første forbinder Italien med pasta, så må man ikke glemme det mel, der bliver brugt. Ligeledes har Italien også Europas største risproduktion og naturligvis et herligt udvalgt af linser og bønner, som alt sammen er en uundværlig del af italienernes kost. I Supermarco finder du alt, hvad hjertet kan begære. Uanset om du vil lave risotto, bage brød, fremstille din egen pasta fresca eller måske en toskansk linsesuppe.

Mulino Marino

Mulino Marino er en familiedrevet mølle gennem tre generationer i hjertet af Piemonte, som har specialiseret sig i at fremstille mel efter traditionelle metoder. Man bruger udelukkende økologiske korn fra særligt udvalgte bønder, som enten håndmales i en gammel stenkværn eller en mølle af allernyeste teknologi. 

Det foregår altid i et lavt tempo, så melet bevarer den mest aromatiske smag og den bedste konsistens, uanset om det bliver brugt til pizza, pasta eller brød.

GALLO

Riso Gallo er ikke bare et af de største risfirmaer i Italien, men også et af de ældste. Man startede tilbage i 1856 med at pakke importeret ris i Genoa, før man i 1926 flyttede til Robbio Lomellina midt i Pavia-provinsen, der netop er kendt for at dyrke ris til risotto.

Gallos kendte hane blev skabt i 1940’erne, da man havde stor eksport til Argentina, hvor mange ikke kunne læse, og derfor brugte billeder af dyr til at identificere de forskellige ristyper. Hanen stod for den bedste ris.

FIOR DE MAIELLA

I Abruzzo ved foden af Maiella-bjerget i Guardiagrele bliver disse topprodukter til på basis af gamle traditioner. Kun de fineste naturlige krydderurter bliver brugt, og alle farvestoffer, konserveringsmidler og glutamat er helt udelukket.

Vi forhandler foruden Fior de Majellas topkvalitetsris også både bønner, linser og andre spændende produkter.

MOLINO PASINI

Molino Pasini er en melmølle, der er specialiseret i at producere højkvalitetshvedemel – både til almindelige forbrugere og mindre producenter i fødevareindustrien. Der er 100 års historie fordelt på fire generationers knowhow og passion lagt i melet, der vil være din bedste ven – uanset om du vil lave pasta, pizza eller brød.

Dette er La Tua Farina. Dit mel.

Risotto ris

Meracinque

Meracinque sår kun 100% Carnaroli-frø og ikke underarter, derfor defineres vores ris som Carnaroli Classico. Den betragtes som risens konge af alle eksperter. De befinder sig i Roncoferraro, Mantova: et område mellem Veneto og Lombardiet, der er unikt på grund af dets geofysiske egenskaber. Den lerholdige jord er særlig velegnet til denne type korn.

Vil du vide mere?

Vi elsker at dele ud af vores viden og fortæller jer om Italien. Derfor har vi lavet en blog, hvor vi deler alt fra produkter, tips og tricks, producenter, opskrifter historier, postkort og mere til. 

Artikler

Pirros perfekte pasta

Pasta Pirro er en prisvindende producent fra Calabria, og det er efterhånden blevet et brand, som rigtig mange af Supermarcos kunder har taget til sig.

Læs mere »

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

Torsdag d. 9. maj: lukket
Mandag d. 20. maj: lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +20.000 andre 💚