Produkter af højeste kvalitet
RIS, MEL OG BØNNER
Mens mange som det første forbinder Italien med pasta, så må man ikke glemme det mel, der bliver brugt. Ligeledes har Italien også Europas største risproduktion og naturligvis et herligt udvalgt af linser og bønner, som alt sammen er en uundværlig del af italienernes kost. I Supermarco finder du alt, hvad hjertet kan begære. Uanset om du vil lave risotto, bage brød, fremstille din egen pasta fresca eller måske en toskansk linsesuppe.

GALLO
Riso Gallo er ikke bare et af de største risfirmaer i Italien, men også et af de ældste. Man startede tilbage i 1856 med at pakke importeret ris i Genoa, før man i 1926 flyttede til Robbio Lomellina midt i Pavia-provinsen, der netop er kendt for at dyrke ris til risotto.
Gallos kendte hane blev skabt i 1940’erne, da man havde stor eksport til Argentina, hvor mange ikke kunne læse, og derfor brugte billeder af dyr til at identificere de forskellige ristyper. Hanen stod for den bedste ris.


FIOR DE MAIELLA
I Abruzzo ved foden af Maiella-bjerget i Guardiagrele bliver disse topprodukter til på basis af gamle traditioner. Kun de fineste naturlige krydderurter bliver brugt, og alle farvestoffer, konserveringsmidler og glutamat er helt udelukket.
Vi forhandler foruden Fior de Majellas topkvalitetsris også både bønner, linser og andre spændende produkter.
MOLINO PASINI
Molino Pasini er en melmølle, der er specialiseret i at producere højkvalitetshvedemel – både til almindelige forbrugere og mindre producenter i fødevareindustrien. Der er 100 års historie fordelt på fire generationers knowhow og passion lagt i melet, der vil være din bedste ven – uanset om du vil lave pasta, pizza eller brød.
Dette er La Tua Farina. Dit mel.


Meracinque
Vil du vide mere?
Vi elsker at dele ud af vores viden og fortæller jer om Italien. Derfor har vi lavet en blog, hvor vi deler alt fra produkter, tips og tricks, producenter, opskrifter historier, postkort og mere til.

Panettone – Italiens mest elskede julekage
Hos Supermarco finder du over 20 forskellige slags panettone, hver med sin unikke charme og smag. Vores sortiment spænder bredt, og hver panettone er omhyggeligt

Historien om Aperol
Historien om Aperol “Aperol er ikke bare den kvintessentielle italienske aperitivo, men har siden den orange signaturfarve i 1920’erne begyndte at markere sig på barplakater

Venetos oste – 3 uundgåelige
1. Asiago PDO ALTOPIANO Asiago PDO-osten er en af de mest berømte produkter fra regionen overhovedet. Den har sit navn fra Altopiano-plateauet, som også er

Morten Kirckhoff og Jan Elhøj
I lang tid er vi blevet så vant til det polerede, til skønmaleriet, til de filtre, som vi lægger ned over vores liv og vores

Hvad er Gnocchi
Gnocchi er en som sagt en Italiensk pasta eller dumpling, om man vil, der ofte forbindes med Norditalien, men faktisk findes i hele Italien. Rejser

Parmigiano Reggiano
Parmigiano Reggiano er da også i sin bedste udgave et ædelt produkt, som udelukkende må produceres i Parma, Reggio Emilia, Modena, i Bologna vest for