Det Italienske madunivers

Vi tilbyder

Velkommen i Supermarco – Danmarks største importør af italienske specialiteter med flere end 4.500 forskellige varer på hylderne. Vi bestræber os på at give dig adgang til et rigt udvalg af ægte italienske dagligvarer, specialiteter og vin, hvor vi lægger stor vægt på varernes kvalitet og historien bag produkterne. Vi elsker Italien og glæder os over, at vi kan udleve drømmen om at forhandle de lækreste italienske produkter gennem Supermarco og på den måde give dig en lille bid af Italien, når du besøger os. I Supermarco finder du butik, café, delikatesseafdeling, mad ud af huset og en særdeles velassorteret vinafdeling

Velkommen i vores café, hvor du foruden hovedstadens bedste kop Kimbo-kaffe altid kan købe de lækreste panini, klassiske pastaretter, dampende varme pizzaer, dagens suppe samt et særdeles indbydende udvalg af hjemmelavede italienske kager. Du kan også smage vores signaturdrinks eller nyde en kold Birra Amarcord fra fad. Alt i vores café er tilberedt i vores eget køkken af vores dygtige kokke. Hver dag er der frokostretter fra kl. 12 til cirka 14, mens du kan købe panini, pizza og take-away i hele vores åbningstid

På dansk kalder vi det hjemmelavet. Men det lyder nu lidt bedre på italiensk, hvis du spørger os. Vi har nemlig et ualmindeligt lækkert udvalg af italienske retter og kager – fatti in casa af vores dygtige team af passionerede kokke. Du kan nyde både de vidunderlige kager og ditto middagsretter i enten vores hyggelige café, eller du kan tage dem med hjem og få en rigtig italiensk aften med hjemmelavet mad – fatti in casa da Supermarco. Din italienske familie.

I vores altid betjente delikatesse finder du flere end 100 forskellige, italienske specialoste og et kæmpe udvalg af det lækreste charcuteri fra kvalitetsslagteriet Levoni. Så uanset om du skal have Prosicutto di Parma, Pecorino, oliven, friskbagt Filone eller fyldt pasta lige til at smide i gryden derhjemme, så glæder vi os til at vise dig vejen til velsmag.

I vores vinbar kan du altid smage et stort udvalg af vores skønne italienske vine på glas. Du køber blot et kort, som du så kan sætte ind i maskinen og vælge den vin, du ønsker at smage. Du kan også altid få smagsprøver på vores forførende italienske bobler fra maskinen. Helt uden kort og betaling.

Gavekort

Vi tilbyder desværre ikke muligheden for at købe gavekort online. Du kan dog købe vores gavekort direkte ved kassen i vores butik. Vores venlige personale vil være klar til at hjælpe dig.  Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Læs vores seneste artikler

Artikler

Pirros perfekte pasta

Pasta Pirro er en prisvindende producent fra Calabria, og det er efterhånden blevet et brand, som rigtig mange af Supermarcos kunder har taget til sig.

Læs mere »

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

Torsdag d. 9. maj: lukket
Mandag d. 20. maj: lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +20.000 andre 💚