Kom og smag

Vinbar

Vi glæder os til at se dig i vores hyggelige vinbar, hvor du kan smage rigtigt mange vine på glas. Du køber blot et kort, som du kan stikke ind i en af de smarte Enomatic-maskiner og selv vælge, hvilken italiensk vin du vil drikke – og hvor meget der skal i glasset. I vinbaren kan du også bestille en lækker lille antipasti fra vores delikatesseafdeling.

Vinproducenter

Italiensk vin er en af vores helt store passioner i Supermarco. Det kan du forvisse dig om, når du kommer ind og ser vores særdeles velassorterede vinafdeling, hvor flaskerne er opdelt efter region.
Så uanset om du er på jagt efter Barolo, Barbaresco eller Barbera, så står vi klar til at vejlede dig, så du finder den vin, der passer til netop dig, dit måltid og dine gæster.

Læs også vores artikler

Hvad er Mortadella?

Kun særligt traditionelle områder i Norditalien må således påhæfte pølsen PGO-mærkatet. Men det er ekstremt vigtigt at gøre sig klart, at blot fordi den har

Læs mere »

Ostens alkymister

I dag indsamler man den fineste mælk fra flere end 100 mælkebønder, som bliver forarbejdet, pakket og distribueret af over 200 medarbejdere, men kerneværdierne er

Læs mere »