Panettone – Italiens mest elskede julekage

Når julen nærmer sig, fyldes vores hylder med et stort udvalg af den italienske julekage

Denne luftige, søde brød er mere end blot en kulinarisk delikatesse; det er en fortælling om tradition, familie og festligheder, der bringer et strejf af italiensk julemagi til ethvert hjem.

Hos Supermarco finder du over 20 forskellige slags panettone, hver med sin unikke charme og smag. Vores sortiment spænder bredt, og hver panettone er omhyggeligt udvalgt for at sikre den højeste kvalitet og autenticitet, hvilket gør de fantastiske kager fra Milano til den perfekte gave eller tilføjelse til dit julebord.

Tiden er inde

Hvis du stadig ikke har oplevet den himmelske følelse af at tage en bid af en blød, aromatisk panettone, mens du nyder en kop varm espresso eller et glas vin santo – så er tiden inde. Vores kunder fortryder sjældent den magi, der opstår, når de traditionelle julekager rammer julebordet. For os i Supermarco er panettone ikke blot er en kage – det er et symbol på julens ånd.

Er du ikke fan af Panettone? Frygt ej, vi har pandoro!

Til dem, der ikke er så vilde med Panettone har vi en lækker pendant kaldet pandoro. Pandoro, der stammer fra Verona, er kendt for sin enkle, stjerneformede silhuet og dens bløde, lyse, brioche-lignende dej. Den er ofte drysset med flormelis for at efterligne de sneklædte bjerge i Italien. Pandoro har en fin tekstur og en smør- og vaniljesmag, hvilket giver den en delikat og raffineret smag til dem, der ikke er så vilde med kandiseret frugt.

Kom og køb din panettone og pandoro hos Supermarco

Så hvorfor ikke dykke ned i den fortryllende verden af panettone? Kom ind i Supermarco og lad dig forføre af de mange smagsvarianter. Uanset om du er på jagt efter den en pakkegave eller noget specielt til juleborder, så har Supermarco den perfekte panettone til enhver smag.

Kom og oplev den italienske julemagi hos Supermarco i dag!

Andre artikler

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

Torsdag d. 9. maj: lukket
Mandag d. 20. maj: lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +20.000 andre 💚