a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us
+45 33 93 82 93
HOVEDNUMMER

Pasta

Det italienske køkken er kendt for at være ikke blot særdeles lækkert, men også usædvanligt enkelt. Til gengæld er det bygget op omkring en ufravigelig filosofi om, at råvarerne og produkterne skal være af absolut ypperste kvalitet. Man må derfor aldrig gå på kompromis med den pasta, der for mange er selve indbegrebet af Italienernes kærlighed til maden.

I Supermarco forhandler vi kun de allerbedste mærker, der er din garanti for den største madoplevelse – både når det gælder smag og tekstur. Vi er klar til at opfylde dit behov med flere end 20 forskellige pastatyper fra producenter over hele Italien – lige fra Pappardelle og Farfalle til Linguine, Bucatini og Trenelle.

Pirro

Familiedrevet virksomhed i Calabrien

Vi i Supermarco er stolte af at kunne tilbyde dig pasta fra Pirro. Her har vi at gøre med en særligt lækker pasta, som siden 1986 er fremstillet med en passion, som man næsten kun kender fra Italien.

Hos Pirro selv handler det alt sammen om hvede. Den allerbedste hvede, der er modnet under den calabriske sol og malet til det fineste pastamel, før den ender i bronzekarrene og ender som det kvalitetsprodukt, du bare er nødt til at smage.

Vi har naturligvis besøgt vores leverandør i Calabrien, og vi glædes ikke blot over det høje gastronomiske niveau, men også over den lidenskab, der lægges i produktionen, hvor man altid bruger æg fra høns, der har gået frit udendørs, og hvor man tørrer pastaen langsomt og nænsomt op til 30 timer for at opretholde en uændret glutenstruktur.

Rummo

Noget af Italiens bedste pasta

Historien om Rummo starter allerede tilbage i 1847, hvor Antonio Rummo påbegyndte sin mission om at skabe den bedste pasta secca i Sannio, Calabrien. Kornet blev hver gang fragtet ad romervejen over den historiske bro San Cosimo, hvor det krydsede floden Sabato og blev malet i Rummo-familiens gamle vandmølle.

Herefter begyndte Antonio Rummo at producere og sælge sin pasta i via Dei Mulini i Benevento, der var en strategisk smart zone for familien, da datidens købmænd skulle gennem byen for at aflevere hvede fra Capitanata til Napoli. Undervejs kunne de så få det malet til det fineste semolinamel hos Rummo-familien.
I dag – mere end 170 år senere – eksisterer det historiske pastaværksted stadig i Via Dei Mulini og er efter seks generationer en ikonisk del af bybilledet i Benevento.

Hos Rummo er det stadig afgørende, at det er bedst for pastaproduktionen, hvis man lytter til naturen. ”Alt her på jorden har sin tid. Bare lyt efter, og så forstår du, at pastaen selv fortæller os, hvor lang tid den har brug for,” lyder det.
Det naturlige fylder stadig meget hos Rummo, hvis pasta udelukkende fremstilles af semolina (durumhvede) og lokalt vand. Fabrikken har blandt andet modtaget en pris for reduktion af CO2.

….

Liste af produkter

Casa del Grano

Pasta fra Sardinien

På Sardinien har Rais-familien siden 1950’erne produceret en aldeles fremragende La Casa del Grano-pasta uden for Cagliari. Det startede år forinden som en lille, lokal biks på det lokale marked i Via Pola, før efterspørgslen var så stor, at man prøvede lykken med en pastafabrik.

I dag drives virksomheden af Graziella Rais, der er datter af Dario, og som konstant sørger for at kvaliteten er i top, og at man har respekt for de gamle opskrifter, selv om maskinerne bliver forbedret.

Graziella har senest udvidet den klassiske Le Rustiche-serie med en fuldkornsversion til de pastaelskere, der vil have et sundere alternativ.

….

Liste af produkter

Riscossa

 

Pasta fra Puglia – Italiens hæl

Vi er nede i Italiens hæl, Puglia, hvor Leonardo Mastromauro i 1902 startede ’Leonardo Mastromauro & Sons’, der i lang tid var et lille, familiedrevet pastafirma.

Men populariteten steg støt, og sidst i 1940’erne var efterspørgslen steget til 3 ton pasta om dagen. I løbet af det kommende årti var det tal tidoblet. En solstrålehistorie i et Italien og en region, der stadig kæmpede med stor fattigdom i efterkrigstiden.

Fremgangen fortsatte, og i dag har man over 100 ansatte, men fokus er som altid på at producere traditionel pasta efter klassiske opskrifter og kompromisløse kvalitetskrav.

Det eneste, der er i pastaen, er durumhvede og vand. Der er basalt set kun tre enkle processer i tilblivelsen af Riscossas pasta: Æltning, formgivning og tørring.

….

Liste af produkter

Fontaneto

 

Frisk pasta fra Piemonte

Bare fordi man ikke er den første, så betyder det ikke, at man ikke er blandt de bedste. Vi er i hvert fald med Fontaneto i pastaens superliga, selv om virksomheden først blev dannet i 1988 nær Novara i Piemonte.

Virksomheden, der i dag dækker et område på 25.000 kvadratmeter, producerer pasta fresca i en fremragende kvalitet, og Fontaneto-familien er konstant inde over processen fra udvælgelsen af det rette mel til kvalitetstjek af det færdige produkt.

Teknologien er spritny, men passionen for pastaen er gammel. Og det kan smages.

….

Liste af produkter