Smagen af Italien på flaske
LÆSKEDRIKKE
Fra Toscanas mineralske kilder til Siciliens solmodne citrusfrugter.
Vi giver dig smagen af Italien på flaske. Livgivende vand med eller uden brus, sodavand der bugner af sødmen fra friskpressede blodappelsiner og vitaminrige frugtdrikke – enten til at tage med hjem eller til at nyde direkte fra køl i Supermarco.
GALVANINA

De fineste økosodavand

ACQUA PANNA
Vandet i flaskerne stammer fra Toscana og er blevet tappet siden 1564 i Villa Panna, der var en af den stenrige og magtfulde Medici-families sommerresidenser i Chianti syd for Firenze.
Medicierne, der er kendt som grundlæggere af renæssancetiden, var så glade for det mineralske vand, at de lod det transportere de 40 kilometer tilbage til Firenze, så de kunne nyde godt af det hele året.
S.PELLEGRINO
Det vel mest kendte italienske brand overhovedet, når det gælder vand og læskedrikke. Virksomheden, der i dag ejes af Nestlé, sælger mere end en milliard vandflasker årligt. Vandet hendes i San Pellegrino Terme ved foden af Dolomitterne i Norditalien. Man har siden 1395 hentet vand fra de mineralske kilder, og renæssancegeniet Leonardo Da Vinci var en af dem, der lovspriste dets kvaliteter efter et besøg i 1509.
Vi har foruden mineralvand også lækre sodavand med forskellig frugtsmag.


TOMARCHIO
Er det verdens bedste sodavand? Det er i hvert fald en af vores favoritter. Filippo Tomarchio startede sit lille firma i Acireale på Sicilien i 1920, hvor han bragte sine sodavand ud til sine kunder i trækasser. Du kan virkelig smage saften fra de friskpressede citrusfrugter, der er modnet under den varme sicilianske sol, vandet fra Etnas skråninger og produceret med et håndværk, der respekterer mere end 100 år gamle traditioner. Dette er Sicilien i en flaske.
Vil du vide mere?
Vi elsker at dele ud af vores viden og fortæller jer om Italien. Derfor har vi lavet en blog, hvor vi deler alt fra produkter, tips og tricks, producenter, opskrifter historier, postkort og mere til.

Prosciutto di Parma
Prosciutto kommer fra det latinske ord perexsuctum, der betyder tørret, og det giver en fornemmelse af, at den ædle kunst at tørre skinker går langt

Sådan blev Toscana Italiens stærkeste vinbrand
Vi er i Italien, kære læsere. Så naturligvis, kan man næsten fristes til at sige, er forhistorien bag nogle af verdens mest kendte og elskede

Besøg af Cilius og Bruun
Hvis man tror, at de er til fals for et par velvoksne kurve fyldt med italienske lækkerier og at de gode vibes og den italienske

Spaghetti Carbonara
Det er først og fremmest vigtigt at forstå, at ægte Carbonara ikke kan laves uden den autentiske hovedingrediens – Guanciale; en Carbonara er ikke en

Panna Cottaens historie
Hvad er Panna Cotta? Panna cottaens oprindelse er en smule mystisk, men dens rødder strækker sig tilbage til det norditalienske område, Piemonte. Nogle hævder, at

Interview med Anders W. Berthelsen
Anders har sådan et genkendeligt ansigt. Sådan et man har et rart og behageligt forhold til. Men risikoen for, at det er skærmens bedrag, der