Smagen af Italien på flaske

LÆSKEDRIKKE

Fra Toscanas mineralske kilder til Siciliens solmodne citrusfrugter.
Vi giver dig smagen af Italien på flaske. Livgivende vand med eller uden brus, sodavand der bugner af sødmen fra friskpressede blodappelsiner og vitaminrige frugtdrikke – enten til at tage med hjem eller til at nyde direkte fra køl i Supermarco.

GALVANINA

Beliggende på skråningerne af Paradiso-bakken i Rimini, hvor gamle romerske bade stod, har Galvanina taget sit navn. Man producerer kun økologiske kvalitetsprodukter, og man går meget op i bæredygtighed. Det fine emblem er designet af den store italienske maler, arkitekt og kunsthistoriker Giorgio Vasari og tilegnet kongefamilien, der tidligere ejede mineralvandskilden i Rimini.

De fineste økosodavand

ACQUA PANNA

Vandet i flaskerne stammer fra Toscana og er blevet tappet siden 1564 i Villa Panna, der var en af den stenrige og magtfulde Medici-families sommerresidenser i Chianti syd for Firenze.

Medicierne, der er kendt som grundlæggere af renæssancetiden, var så glade for det mineralske vand, at de lod det transportere de 40 kilometer tilbage til Firenze, så de kunne nyde godt af det hele året.

S.PELLEGRINO

Det vel mest kendte italienske brand overhovedet, når det gælder vand og læskedrikke. Virksomheden, der i dag ejes af Nestlé, sælger mere end en milliard vandflasker årligt. Vandet hendes i San Pellegrino Terme ved foden af Dolomitterne i Norditalien. Man har siden 1395 hentet vand fra de mineralske kilder, og renæssancegeniet Leonardo Da Vinci var en af dem, der lovspriste dets kvaliteter efter et besøg i 1509.

Vi har foruden mineralvand også lækre sodavand med forskellig frugtsmag.

TOMARCHIO

Er det verdens bedste sodavand? Det er i hvert fald en af vores favoritter. Filippo Tomarchio startede sit lille firma i Acireale på Sicilien i 1920, hvor han bragte sine sodavand ud til sine kunder i trækasser. Du kan virkelig smage saften fra de friskpressede citrusfrugter, der er modnet under den varme sicilianske sol, vandet fra Etnas skråninger og produceret med et håndværk, der respekterer mere end 100 år gamle traditioner. Dette er Sicilien i en flaske.

Vil du vide mere?

Vi elsker at dele ud af vores viden og fortæller jer om Italien. Derfor har vi lavet en blog, hvor vi deler alt fra produkter, tips og tricks, producenter, opskrifter historier, postkort og mere til. 

italiensk skinke
Artikler

Prosciutto di Parma

Prosciutto kommer fra det latinske ord perexsuctum, der betyder tørret, og det giver en fornemmelse af, at den ædle kunst at tørre skinker går langt

Læs mere »
Artikler

Spaghetti Carbonara

Det er først og fremmest vigtigt at forstå, at ægte Carbonara ikke kan laves uden den autentiske hovedingrediens – Guanciale; en Carbonara er ikke en

Læs mere »
Panna Cotta
Artikler

Panna Cottaens historie

Hvad er Panna Cotta? Panna cottaens oprindelse er en smule mystisk, men dens rødder strækker sig tilbage til det norditalienske område, Piemonte. Nogle hævder, at

Læs mere »

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

St. Bededag (Fredag d. 5. maj) 
Lukket

Kr. Himmelfartsdag(Torsdag d. 18. maj)
Lukket

Mandag d. 29. maj (2. Pinsedag)
Lukket

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.