a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us
+45 33 93 82 93
HOVEDNUMMER
v

Trøfler

Trøffeljægeren står tidligt op, før han sammen med sin trofaste hund går ud i morgendisen i de ofte uvejsomme skove i bjergene i det billedskønne Acqualagna i regionen Marche. For når jagten på det hvide guld sætter ind i det italienske efterår, gælder det om at være den første til at opsnuse den værdifulde svamp.

Når den aromatiske og intense hvide trøffel er i sæson, kan du købe den i Supermarco og nyde den i eksempelvis papirtynde skiver ovenpå dampende, frisk pasta eller måske som luksuriøst drys på et spejlæg. Blandt mange gastronomer er den hvide trøffel en af verdens fineste råvarer, og hvis du endnu ikke har haft glæde af det hvide guld, så kom i Supermarco og få en uforglemmelig smagsoplevelse.

Vi forhandler også den skønne sorte trøffel, der har en herlig duft af fugtig jord og skovbund. Sæsonen går fra november til marts.

Vores hvide og sorte trøfler kommer foruden Acqualagna også fra Marche, Piemonte og Umbrien.

Tuber Truffle

Kompromisløs kvalitet fra kvinden, der er medejer af toprestauranten Brace

Tuber Truffle drives af brasilianske Ursula Waltemath, der foruden at være trøffelentusiast også er gift med topkokken Nicola Fanetti, som er indehaver af Restaurant Brace i Teglgårdsstræde.

Ursula udvælger nøje de fineste trøfler fra Acqualagna, som foruden Supermarco leveres til nogle af hovedstadsområdets bedste restauranter. Tuber Truffle er desuden leveringsdygtig i en række fremragende trøffelprodukter, fra Acqualagna Tartufi, hvor den fine trøffelsmag virkelig kommer til udtryk.

….

Liste af produkter

Melchiorri

Trøffelolier med masser af smag

Melchiorri, der ligger i Spoleto, er primært kendt for sine fremragende olivenolier. Men man har med stort held kombineret netop de fine olier med en anden af Umbriens naturgaver – nemlig trøflen.

I Supermarco finder du således trøffelolier fra både hvis og sort trøffel. Prøv dem som smagsgiver i pasta eller på pizza, og du vil opdage, hvor lidt der skal til for at give smagen et stort løft.

….

Liste af produkter

Marabotto

Smagen af Piemonte

Hvis det er godt, så har Marabotto Giacomo e Figli konserveret det og fyldt det i glas.

Det familiedrevne firma har i tre generationer produceret de lækreste specialiteter fra Piemonte, og trøffelprodukter er ingen undtagelse.

Prøv blandt andet cremen med trøfler og skovsvampe – lige til at sætte på bordet til en lækker antipasti.

….

Liste af produkter