Aromatiske og intense

TRØFLER

Trøffeljægeren står tidligt op, før han sammen med sin trofaste hund går ud i morgendisen i de ofte uvejsomme skove i bjergene i det billedskønne Acqualagna i regionen Marche. For når jagten på det hvide guld sætter ind i det italienske efterår, gælder det om at være den første til at opsnuse den værdifulde svamp.

Når den aromatiske og intense hvide trøffel er i sæson, kan du købe den i Supermarco og nyde den i eksempelvis papirtynde skiver ovenpå dampende, frisk pasta eller måske som luksuriøst drys på et spejlæg. Blandt mange gastronomer er den hvide trøffel en af verdens fineste råvarer, og hvis du endnu ikke har haft glæde af det hvide guld, så kom i Supermarco og få en uforglemmelig smagsoplevelse. Vi forhandler også den skønne sorte trøffel, der har en herlig duft af fugtig jord og skovbund. Sæsonen går fra november til marts. Vores hvide og sorte trøfler kommer foruden Acqualagna også fra Marche, Piemonte og Umbrien.

TUBER TRUFFLE

Tuber Truffle drives af brasilianske Ursula Waltemath, der foruden at være trøffelentusiast også er gift med topkokken Nicola Fanetti, som er indehaver af Restaurant Brace i Teglgårdsstræde. Ursula udvælger nøje de fineste trøfler fra Acqualagna, som foruden Supermarco leveres til nogle af hovedstadsområdets bedste restauranter. Tuber Truffle er desuden leveringsdygtig i en række fremragende trøffelprodukter, hvor den fine trøffelsmag virkelig kommer til udtryk. Disse kan købes i Supermarco hele året.

MELCHIORRI

Melchiorri, der ligger i Spoleto, er primært kendt for sine fremragende olivenolier. Men man har med stort held kombineret netop de fine olier med en anden af Umbriens naturgaver – nemlig trøflen.

I Supermarco finder du således trøffelolier fra både hvid og sort trøffel. Prøv dem som smagsgiver i pasta eller på pizza, og du vil opdage, hvor lidt der skal til for at give serveringen et kæmpe løft.

Vil du vide mere?

Vi elsker at dele ud af vores viden og fortæller jer om Italien. Derfor har vi lavet en blog, hvor vi deler alt fra produkter, tips og tricks, producenter, opskrifter historier, postkort og mere til. 

Hvad er burrata?
Artikler

Hvad er Burrata?

I Puglia er det ikke ligefrem nogen nyhed, at vi her har at gøre med en formidabel formaggio, der kan få munden til at løbe

Læs mere »
Artikler

Hvad er Mortadella?

Kun særligt traditionelle områder i Norditalien må således påhæfte pølsen PGO-mærkatet. Men det er ekstremt vigtigt at gøre sig klart, at blot fordi den har

Læs mere »
Artikler

Ostens alkymister

I dag indsamler man den fineste mælk fra flere end 100 mælkebønder, som bliver forarbejdet, pakket og distribueret af over 200 medarbejdere, men kerneværdierne er

Læs mere »

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

St. Bededag (Fredag d. 5. maj) 
Lukket

Kr. Himmelfartsdag(Torsdag d. 18. maj)
Lukket

Mandag d. 29. maj (2. Pinsedag)
Lukket

Supermarco inviterer til

Fødselsdag!

I weekenderne 16+17/6 og  23+24/6 holder Supermarco fødselsdag. Her kan du blandt andet opleve: Grill foran caféen, italienske biler og motorcykler, udendørs aperitvobar, smagsprøver fra producenter, 20 % på udvalgte varer og musikalske indslag.