Aromatiske og intense
TRØFLER
Trøffeljægeren står tidligt op, før han sammen med sin trofaste hund går ud i morgendisen i de ofte uvejsomme skove i bjergene i det billedskønne Acqualagna i regionen Marche. For når jagten på det hvide guld sætter ind i det italienske efterår, gælder det om at være den første til at opsnuse den værdifulde svamp.
Når den aromatiske og intense hvide trøffel er i sæson, kan du købe den i Supermarco og nyde den i eksempelvis papirtynde skiver ovenpå dampende, frisk pasta eller måske som luksuriøst drys på et spejlæg. Blandt mange gastronomer er den hvide trøffel en af verdens fineste råvarer, og hvis du endnu ikke har haft glæde af det hvide guld, så kom i Supermarco og få en uforglemmelig smagsoplevelse. Vi forhandler også den skønne sorte trøffel, der har en herlig duft af fugtig jord og skovbund. Sæsonen går fra november til marts. Vores hvide og sorte trøfler kommer foruden Acqualagna også fra Marche, Piemonte og Umbrien.

TUBER TRUFFLE


MELCHIORRI
Melchiorri, der ligger i Spoleto, er primært kendt for sine fremragende olivenolier. Men man har med stort held kombineret netop de fine olier med en anden af Umbriens naturgaver – nemlig trøflen.
I Supermarco finder du således trøffelolier fra både hvid og sort trøffel. Prøv dem som smagsgiver i pasta eller på pizza, og du vil opdage, hvor lidt der skal til for at give serveringen et kæmpe løft.
Vil du vide mere?
Vi elsker at dele ud af vores viden og fortæller jer om Italien. Derfor har vi lavet en blog, hvor vi deler alt fra produkter, tips og tricks, producenter, opskrifter historier, postkort og mere til.

Prosciutto di Parma
Prosciutto kommer fra det latinske ord perexsuctum, der betyder tørret, og det giver en fornemmelse af, at den ædle kunst at tørre skinker går langt

Sådan blev Toscana Italiens stærkeste vinbrand
Vi er i Italien, kære læsere. Så naturligvis, kan man næsten fristes til at sige, er forhistorien bag nogle af verdens mest kendte og elskede

Besøg af Cilius og Bruun
Hvis man tror, at de er til fals for et par velvoksne kurve fyldt med italienske lækkerier og at de gode vibes og den italienske

Spaghetti Carbonara
Det er først og fremmest vigtigt at forstå, at ægte Carbonara ikke kan laves uden den autentiske hovedingrediens – Guanciale; en Carbonara er ikke en

Panna Cottaens historie
Hvad er Panna Cotta? Panna cottaens oprindelse er en smule mystisk, men dens rødder strækker sig tilbage til det norditalienske område, Piemonte. Nogle hævder, at

Interview med Anders W. Berthelsen
Anders har sådan et genkendeligt ansigt. Sådan et man har et rart og behageligt forhold til. Men risikoen for, at det er skærmens bedrag, der