Tillad os at gøre dig lækkersulten.

SNACKS

Vi har altid en fornem samling af de lækreste italienske snacks på hylderne i Supermarco, og uanset om du vil hapse lidt chips til din Prosecco, eller om du vil nyde den vidunderlige, knasende fornemmelse af Grissini i bedste kvalitet, så har vi den rette snack til dig.

BONTÀ LUCANE

I mere end 30 år har man bagt snacks hos Bontà Lucane. Det startede, som det så ofte gør med italienske opskrifter, med en nonna – en bedstemor. Nonna Maria var således den nuværende direktør Paolo Moliternis bedstemor, og hun åbnede en lille bagerforretning i Matera i den for danskere noget oversete Basilicata-region i Syditalien. Her stod hun tidligt op for at ælte dej og lave focaccia-brød til fårehyrderne og landarbejderne.

Men 2. Verdenskrig brød ud, og mange af disse arbejdere blev indlemmet i den italienske hær, og for ikke at skuffe dem, fandt hun på en opskrift, så hendes brød kunne holde sig så længe, at de kunne tage det med i felten. Det lykkedes med Focaccine-kiksen, som i dag stadig er en bestseller og en vigtig del af Moliternifamiliens virksomhed.

Smag historiens vingesus i Supermarco.

APULIA SNACKS

“L’alta qualité in tavola parla Italiano. Con l’accento barese” er virksomhedens slogan. Og det betyder betyder noget i stil med ”Den højeste kvalitet på bordet taler italiensk med accent fra Bari.”

Her har vi med andre ord at gøre med produkter fra Italiens smukke hæl, Puglia, hvorfra man udelukkende bruger de fineste råvarer fra lokale producenter. Lige fra ekstra jomfru olivenolie i bagværket til det fine hvedemel. Altid på hylderne i Supermarco.

BOTTOLI

“Vi laver brød, du kan spise når som helst og hvor som helst”. Sådan lyder det fra Bottoli i Mantova, der blandt andet laver Schiacciatina, Bruschette og Sbrisolona-kager. Man benytter sig udelukkende af grøn energi i produktionen, og man tager socialt ansvar og støtter en række forskellige velgørende formål.

Desuden har man i familien en stor passion for cykelsport. Blandt andet derfor går man foruden velsmag op i, at produkterne ikke indeholder ret mange kalorier. Smag dem i Supermarco.

AMICA

Amica betyder veninde, og hvis du ellers godt kan lide chips af bedste kvalitet, så finder du næppe en bedre en af slagsen. Det var dog ikke to veninder, men derimod to venner, der startede virksomheden i begyndelsen af halvfemserne i Castiglione delle Stiviere tæt på Gardasøen i det nordlige Italien. Således blev Alfredo Moratti og Andrea Romanò enige om, at deres kartoffelchips fortjente et større publikum, og en succes var skabt på ingen tid.

Det blev til opkøb af flere andre chips-virksomheder, og i 2006 fik man stor opmærksomhed ved at producere reklamefilmen ”La patatina tira” med den kontroversielle italienske voksenfilmskuespiller Rocco Siffredi i hovedrollen. Senere gik man dog over til at bruge den ikoniske Juventus-målmand Gianluigi Buffon som ambassadør.

GRISSIN BON

Grissin Bon er et af de førende bagerbrands i Italien, og i mere end halvtreds år og tre generationer har man produceret fremragende Grissini og flere andre snacks som Fagolosi, Gongoli og Fette Biscottate. Alt er naturligvis produceret i Italien, og hovedkvarteret ligger lige uden for Parma, der er Italiens hovedstad for fødevareindustrien.

Mario Fongo

“Il Panaté” – sådan kalder folk i Piemonte deres landsbybager, og Mario Fongo foretrækker stadig at identificere sin virksomhed med dette udtryk, da det er et sted, hvor lækre brødspecialiteter bages hver dag for at opretholde principperne om ægte mad og tradition, der har inspireret hans aktivitet fra begyndelsen.

Su Guttiau

Si Guttiau er en ung og dynamisk sardinsk producent, specialiseret i produktion af snacks. Den er grundlagt i 1990 i Ardauli, en lille by i provinsen Oristano.

Vil du vide mere?

Vi elsker at dele ud af vores viden og fortæller jer om Italien. Derfor har vi lavet en blog, hvor vi deler alt fra produkter, tips og tricks, producenter, opskrifter historier, postkort og mere til. 

Artikler

Historien om Aperol

Historien om Aperol “Aperol er ikke bare den kvintessentielle italienske aperitivo, men har siden den orange signaturfarve i 1920’erne begyndte at markere sig på barplakater

Læs mere »

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

d. 28. marts. lukket
d. 29. marts. lukket
d. 30. marts. åbent
d. 31. marts lukket
d. 1. april. lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +20.000 andre 💚