a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us
+45 33 93 82 93
HOVEDNUMMER

SNACKS

SNACKS

Tillad os at gøre dig lidt lækkersulten.
Vi har nemlig altid en fornem samling af de lækreste italienske snacks på hylderne i Supermarco, og uanset om du vil hapse lidt chips til din Prosecco, eller om du vil nyde den vidunderlige, knasende fornemmelse af Grissini i bedste kvalitet, så har vi den rette snack til dig.

BONTÀ LUCANE

Opskrift opfundet af en bedstemor under 2. Verdenskrig

I mere end 30 år har man bagt snacks hos Bontà Lucane. Det startede, som det så ofte gør med italienske opskrifter, med en nonna – en bedstemor. Nonna Maria var således den nuværende direktør Paolo Moliternis bedstemor, og hun åbnede en lille bagerforretning i Matera i den for danskere noget oversete Basilicata-region i Syditalien. Her stod hun tidligt op for at ælte dej og lave focaccia-brød til fårehyrderne og landarbejderne.

Men 2. Verdenskrig brød ud, og mange af disse arbejdere blev indlemmet i den italienske hær, og for ikke at skuffe dem, fandt hun på en opskrift, så hendes brød kunne holde sig så længe, at de kunne tage det med i felten. Det lykkedes med Focaccine-kiksen, som i dag stadig er en bestseller og en vigtig del af Moliternifamiliens virksomhed.

Smag historiens vingesus i Supermarco.

APULIA SNACKS

Topkvalitet fra Italiens hæl

“L’alta qualité in tavola parla Italiano. Con l’accento barese” er virksomhedens slogan. Og det betyder betyder noget i stil med ”Den højeste kvalitet på bordet taler italiensk med accent fra Bari.”

Her har vi med andre ord at gøre med produkter fra Italiens smukke hæl, Puglia, hvorfra man udelukkende bruger de fineste råvarer fra lokale producenter. Lige fra ekstra jomfru olivenolie i bagværket til det fine hvedemel. Altid på hylderne i Supermarco.

BOTTOLI

Grøn energi og velgørenhed

“Vi laver brød, du kan spise når som helst og hvor som helst”. Sådan lyder det fra Bottoli i Mantova, der blandt andet laver Schiacciatina, Bruschette og Sbrisolona-kager. Man benytter sig udelukkende af grøn energi i produktionen, og man tager socialt ansvar og støtter en række forskellige velgørende formål.

Desuden har man i familien en stor passion for cykelsport. Blandt andet derfor går man foruden velsmag op i, at produkterne ikke indeholder ret mange kalorier. Smag dem i Supermarco.

AMICA

Startet nær Gardasøen af to gode venner

Amica betyder veninde, og hvis du ellers godt kan lide chips af bedste kvalitet, så finder du næppe en bedre en af slagsen. Det var dog ikke to veninder, men derimod to venner, der startede virksomheden i begyndelsen af halvfemserne i Castiglione delle Stiviere tæt på Gardasøen i det nordlige Italien. Således blev Alfredo Moratti og Andrea Romanò enige om, at deres kartoffelchips fortjente et større publikum, og en succes var skabt på ingen tid.

Det blev til opkøb af flere andre chips-virksomheder, og i 2006 fik man stor opmærksomhed ved at producere reklamefilmen ”La patatina tira” med den kontroversielle italienske voksenfilmskuespiller Rocco Siffredi i hovedrollen. Senere gik man dog over til at bruge den ikoniske Juventus-målmand Gianluigi Buffon som ambassadør.

GRISSIN BON

Prøv deres Grissini

Grissin Bon er et af de førende bagerbrands i Italien, og i mere end halvtreds år og tre generationer har man produceret fremragende Grissini og flere andre snacks som Fagolosi, Gongoli og Fette Biscottate. Alt er naturligvis produceret i Italien, og hovedkvarteret ligger lige uden for Parma, der er Italiens hovedstad for fødevareindustrien.