a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us
+45 33 93 82 93
HOVEDNUMMER

OLIVEN

OLIVEN

I Supermarco er vi ikke bare glade for oliven. Vi elsker oliven! Derfor finder du kun oliven fra de bedste producenter, der er spredt godt ud over hele Italien. Lige fra Ligurien til Sicilien og fra Lazio til Puglia.

MADAMA OLIVA

De absolut lækreste oliven i smarte, genlukkelige pakker

Vi er usædvanligt glade for vores fine oliven fra Madama Oliva, der holder til i Castel Madama, der er en lille landsby øst for Rom. Her startede en række familier med at sælge sorte oliven på lokale markeder, og det fik Macini-familien til at sætte det i system i 1989 ved at samle oliven fra de lokale producenter under ét tag i byen Carsoli. Efterhånden voksede man eksplosivt, og i dag eksporterer man de lækreste, friske oliven i smarte genlukkelige pakker til både Europa, Japan og USA.

SUD ITALIA ALIMENTARI

De bedste, kraftfulde oliven fra Puglia

Casetta-familien har i fire generationer produceret fremragende oliven og olivenolier af højeste kvalitet. De er produceret i Italiens hæl Puglia, hvor solen bager og giver masser af kraft til de fine frugter i Villa Vinci-serien.

Puglia har det største antal oliventræer i Italien, og Sud Italias leverandører har nogle af de bedste oliven. I dag eksporterer man oliven til 40 lande over hele kloden.

Buscema

Manden der bare elskede sin hjemby

Luigi Buscema flyttede i 1966 fra Campania til Piemonte, men havde svært ved at finde sin plads i livet, mens han arbejdede for en stor fødevarevirksomhed, og han besluttede sig for at blive selvstændig. Her begyndte han så at sælge sine egne håndlavede specialiteter i Torino, og det blev så stor en succes, at grunden til Buscema Gastronomia var lagt. Han havde dog hjemve og flyttede både sig selv om virksomheden tilbage til Crotone i det sydlige Calabrien, hvor han anses for en pioner i forhold til at sælge produkter i vakuumpakkede og nedkølede glas, der kun har en begrænset levetid på hylderne.

Du finder Buscemas lækre oliven i vores betjente delikatesseafdeling.

CAMPO D'ORO

Sicilianske specialiteter

Campo d’Oro er et familiefirma i stadig vækst med 32 år på bagen. Mange har fået øjnene op for produkternes kvalitet, og blandt firmaets mange specialiteter finder vi blandt andet de lækreste grønne oliven – naturligvis fra Sicilien.

Kom ind og køb dem i Supermarco. Vi håber, du vil nyde dem lige som meget som os.

COELSANUS

Oliven dyrket i særligt mikroklima

Syd for Vicenza ligger Coelsanus, der begyndte at konservere friske grøntsager i 1955. Området ved Sossano har et særligt mikroklima, der giver en utrolig ventilation, hvilket betyder, at man altid går fri af Po-dalens tåge. Foruden oliven producerer man også pesto, artiskokker, perleløg og meget andet.

Du finder Buscemas lækre oliven i vores betjente delikatesseafdeling.