Køkkenprodukter

NON FOOD

I Supermarco finder du en række essentielle køkkenprodukter fra nogle af Italiens største og mest ikoniske producenter.
Uanset om det drejer sig om kaffeudstyr, glas eller pastamaskiner, så har vi spændende ting på hylderne, som vil gøre dit køkken endnu mere italiensk – af både smag og udseende.

BIALETTI

Der findes næppe ret mange italienere, som ikke kender Bialetti, der i 1933 revolutionerede markedet for espresso med Moka Express-maskinen. I dag står Bialetti for flere fine og dekorative maskiner, der vil pynte i ethvert hjem og bringe italiensk kaffeglæde hjem til dig. Virksomheden blev startet i 1919 af Alfonso Bialetti, der i Crusinallo åbnede en workshop med designerudstyr udført i aluminium. Det helt store gennembrud startede sidst i 1950’erne, hvor der hver aften blev sendt et lille reklamespot på italiensk tv, hvor Bialettis lille mand med overskæg blev et muntert og elsket indslag.

MARCATO

Marcato er en lang og succesfuld historie om kærlighed til pasta. I dag er det verdens største producent af maskiner til pasta, småkager, brød og pizza, og det forpligter på kvaliteten.

I 1939 startede Otello Marcato sin mission mod at gøre det lettere for kunderne at kreere lækker og sund mad derhjemme, og også i dag tager man ’Made in Italy”-badget alvorligt. Alt er nemlig produceret på bæredygtig vis i støvlelandet af innovative materialer og med fokus på detaljerne.

BORMIOLI

Glassene fra Bormioli er ikke blot ualmindeligt dekorative. De er designet, så du får mest ud af den vin, du drikker. Uanset om det er en fyldig Syditaliener eller en elegant vino bianco fra nord. Bormioli Rocco har fremstillet glas siden 1825 i Fidenza nær Parma, og lige siden har der siddet et familiemedlem i spidsen. I dag hedder han Alberto Bormioli. Som noget ganske særligt benytter man sig af en glasteknik, som gør glassene ekstra fleksible og holdbare, og du vil opleve, at man faktisk kan bøje stilken på vinglassene en anelse, uden at de knækker.

Vil du vide mere?

Vi elsker at dele ud af vores viden og fortæller jer om Italien. Derfor har vi lavet en blog, hvor vi deler alt fra produkter, tips og tricks, producenter, opskrifter historier, postkort og mere til. 

Artikler

Pirros perfekte pasta

Pasta Pirro er en prisvindende producent fra Calabria, og det er efterhånden blevet et brand, som rigtig mange af Supermarcos kunder har taget til sig.

Læs mere »

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

d. 28. marts. lukket
d. 29. marts. lukket
d. 30. marts. åbent
d. 31. marts lukket
d. 1. april. lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +20.000 andre 💚