a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us
+45 33 93 82 93
HOVEDNUMMER

LIKØR & GRAPPA

LIKØR OG GRAPPA

Grappa er dybest set en italiensk brændevin, der er lavet på druer. Den fremstilles af presseresterne fra vinproduktionen, som siden bliver destilleret. Smagen afhænger af druesort, kvalitet samt destillationsprocessen.
Italien er ligeledes kendt for en række fremragende likører, der fremstilles af frugtskaller. I særdeleshed Limoncelloen fra Syditalien har gået sin sejrsgang verden over og bliver ikke kun benyttet som en lille skarp efter maden, men også i cocktails og som smagsgiver i desserter.
Prøv vores mange lækre likører i Supermarco.

STREGA

Også kendt som 'heksen'

Strega blev skabt i 1860 af far og søn Carmine Vincenzo og Giuseppe Alberti, der efterhånden opnåede stor fremgang og blev kongelige hofleverandører sidst i det 19. århundrede. Virksomheden blev foruden sine fremragende likører kendt for sine farverige og fantasifulde art nouveau-plakater.

Strega betyder i øvrigt ’heks’, og det fortæller om slægtskabet med heksemyterne fra Benevento. Produkterne er med sine 40 procent stærkere end de fleste likører, så pas på hvilke heksekunster du lokker ud af flasken!

MY LIMONCELLO

Solmodne sicilianske citroner

Lorenzo Inga er manden bag denne fremragende Limoncello fra Sicilien. Der er udelukkende brugt de fineste citroner og citronskaller til at fremstille likøren, der ellers siges at stamme fra Sorrento.

Den kan enten drikkes efter et måltid, eller den kan blive en del af desserten ved at hældes over is eller blive brugt i en sorbet.

VILLA MASSA

Fra citroner dyrket i særligt mikroklima

Denne Limoncello fra Sorrento i Campania er destilleret fra de fineste, solmodne citroner. Mange betragter citronerne fra denne egn som de fineste i verden på grund af et ganske særligt mikroklima kombineret med den vulkanske jord og enestående jordbrugsteknikker.

De vokser under beskyttende pagliarelle, der er håndbyggede pergolaer med stråtæpper, der bliver bygget op på terrasser med citrontræer.

Smag forskellen i Supermarco.

BOTTEGA

Prøv deres Gianduja

Bottegas fremmeste produkt er den cremede Gianduja med en intens aroma af chokolade, nødder og grappa. Den blev skabt i Piemonte i 1806, hvor de høje kakaobønnepriser inspirerede de lokale til at erstatte noget af chokoladen med knuste nødder – lige som i Nutella.

Destilleriet ligger i dag i Bibano di Godega di Sant’Urbano cirka 50 kilometer fra Venedig.

TOSOLINI

Løftede Grappa til et helt nyt plan

Bepi Tosolini bliver født i Friuli i den absolut mest nordøstlige del af Italien, og den lidenskabelige og lokalpatriotiske vindyrker åbner i 1943 sit destilleri med fokus på at forfine det ellers meget enkle og rustikke destillat, som Grappa oprindelig var i de små bondesamfund. Projektet lykkedes, og i 1950’erne byggede han et nyt destilleri i Udine, og så var der skabt historie.

I dag benytter man stadig manuel betjening af damperne, og man bruger tønder af ask i stedet for eg for at opnå en lys og gennemsigtig Grappa, hvilket forstærker destillatets aromaer og organoleptiske egenskaber.

FRANCOLI

Zero Impact under fremstillingsprocessen

Historien startede i 1875, hvor Francoli-familien begyndte at destillere, før man i 1951 grundlagde det nye destilleri i Ghemme, Piemonte. Det blev til en stadig større virksomhed, efter man opkøbte eksisterende virksomheder, og i Francoli-gruppen beskæftiger man sig foruden Grappa og likører med vin, skinke og elektricitet.

Og hvad angår sidstnævnte, så er Distillerie Francoli verdens første miljøvenlige destilleri, der har Zero Impact.

Prøv blandt andet Costa dei Limoni-Limoncelloen.

LUXARDI

Konsulens egen opskrift

Dalmatien ligger på det østlige side af Adriaterhavet og hører i dag til Kroatien, men Zara var den venetianske hovedstad i 400 år, og den blev senere erobret af først Napoleon og siden østrigerne. Girolamo Luxardi blev i 1817 Sardiniens konsul i området, og hans kone Maria Canevari insisterede på at perfektionere områdets klassiske middelalderlikør Rosolio Maraschino.

I 1821 åbnede Girolamo så sit destilleri, og otte år efter var missionen lykkedes, hvorefter han blev hofleverandør til kejseren af Østrig med sin enestående Maraschino.

Kom i Supermarco og smag hvorfor.

Cantine Pellegrino

Fransk viden, Siciliansk passion

Afledt af det italienske ord Amaro, som betyder bitter. Med andre ord ’en lille bitter’. Den stammer fra Saronno i Lombardiet, og Disaronno, som er en af de fineste Amaretto-producenter, følger en originalopskrift fra 1525. Den består blandt andet af abrikoskerner, finsprit, brændt sukker og essens fra 17 forskellige krydderier.

Man vil normalt drikke den som den del af en mixed drink eller sammen med kaffe. Den kan også bruges i dessertkøkkenet.