KONSERVES
KONSERVES
Glem alle fordomme om konserves. I Middelhavslandene er konserves nemlig ofte en delikatesse. Vi har naturligvis kun hentet de lækreste sager hjem, som vi virkelig kan stå inde for, og som vil løfte din snack eller dit måltid til nye højder. Oplev hvordan en åbnet dåse eller et glas, kan starte en fest i din mund og sende dig direkte på drømmerejse til Italien.

MARINER UNO
Kvalitet fra det nordlige Abruzzo
I mere end 50 år har Gasparetti-familien været dedikeret til havet og dets frugter. Virksomheden ligger i det nordlige Abruzzo på grænsen til Marche nær havnen i San Benedetto del Tronto. Alt er forarbejdet af Mariner Uno, hvilket er din og Supermarcos garanti for fiskeprodukter af topkvalitet.
BUSCEMA
Syditalienske fiskespecialiteter
Luigi Buscema flyttede i 1966 fra Campania til Piemonte, men havde svært ved at finde sin plads i livet, mens han arbejdede for en stor fødevarevirksomhed, og han besluttede sig for at blive selvstændig. Han begyndte så at sælge sine egne håndlavede specialiteter i Torino, og det blev så stor en succes, at grunden til Buscema Gastronomia var lagt.
Luigi havde dog hjemve og flyttede både sig selv og virksomheden tilbage til Crotone i det sydlige Campania, hvor han anses for en pioner i forhold til at sælge produkter i vakuumpakkede og nedkølede glas, der kun har en begrænset levetid på hylderne.


Blue Marlin
Bottarga fra Sardinien
På Sardinien tilberedes den eftertragtede rogn fra den grå multe, som er fremstillet den aromatiske og ganske særlige Bottarga, der blandt andet bruges til pastaretter. Fremstillingen går helt tilbage til 1.000 fvt, hvor fønikerne lærte de lokale fiskere at salte og konservere rognen. Virksomheden Blue Marlin går dog kun tilbage til 1996, hvor man satte sig for at give resten af verden mulighed for at smage den spændende spise, der bestemt ikke er noget for alle. Enten elsker man den, eller også prøver man den kun en enkelt gang.
ALIMENTHA
Fisk fra Abruzzo
Hos Alimentha har man et slogan, der hedder noget i stil med ”Styrken i vores samarbejde giver vores produkters kvalitet”. Man bruger gamle opskrifter, men moderne teknologi, som giver dig netop den kvalitet af fisk, som du forventer at kunne finde i Supermarco.


RIO MARE
Stort kvalitetshus
Når man er en af verdens største producenter af tun, er det nødvendigt, at man tager ansvar. Hos Rio Mare bestræber man sig således på at få en stadig større andel af varerne fra MSC-certificeret bæredygtigt fiskeri. I 2020 er det 50 procent, mens målet i 2024 er 100 procent. Man støtter desuden beskyttede områder og kampen mod forurening af verdenshavene økonomisk.
SIMMENTHAL
Klassisk kvalitet som alle kender i Italien
Simmenthal begyndte at lave kødkonserves i Milano i 1923, og det er i dag en hel institution i Italien, hvor vi godt tør påstå, at de fleste kender varemærket. Her får du kød af høj kvalitet, som altid er kombineret med vegetabilsk gelatine og en lille bitte smule honning.


MARE PURO
Lækkerier fra det skønne Sicilien
Hos Mare Puro, der er en del af Bottarga di Tonno Group, fokuserer man på bæredygtighed og miljøbeskyttelse. Anlægget ligger på toppen af en bakke med udsigt over Cornino-bugten mellem Custonaci og den utrolige strand ved San Vito Lo Capo på det nordvestlige Sicilien. Den er omgivet af oliventræer og er harmonisk integreret med det omkringliggende landskab, som man næsten kun finder det i Italien.
Det bedste er dog smagen af disse produkter. Prøv dem i Supermarco.
COELSANUS
Grøntsager dyrket i mikroklima
Syd for Vicenza ligger Coelsanus, der begyndte at konservere friske grøntsager i 1955. Området ved Sossano har et særligt mikroklima, der giver en utrolig ventilation, hvilket betyder, at man altid går fri af Po-dalens tåge. Foruden oliven producerer man også pesto, artiskokker, perleløg og meget andet. Smag flere af de lækre produkter i Supermarco.


Callipo
Den lækreste tun siden 1913
Du skal ganske enkelt smage tunen fra Callipo. Virksomheden startede i den lille idylliske fiskerby Pizzo i Calabria i 1913 og har lige siden står for kvalitet og velsmag. Man var den første virksomhed i den syditalienske region, der konserverede tun, og i 1926 fik man det eftertragtede stempel som kongelig hofleverandør (Real Casa).