En sand delikatesse

KONSERVES

Glem alle fordomme om konserves. I Middelhavslandene er konserves nemlig ofte en delikatesse. Vi har naturligvis kun hentet de lækreste sager hjem, som vi virkelig kan stå inde for, og som vil løfte din snack eller dit måltid til nye højder. Oplev hvordan en åbnet dåse eller et glas, kan starte en fest i din mund og sende dig direkte på drømmerejse til Italien.

MARINER UNO

I mere end 50 år har Gasparetti-familien været dedikeret til havet og dets frugter. Virksomheden ligger i det nordlige Abruzzo på grænsen til Marche nær havnen i San Benedetto del Tronto. Alt er forarbejdet af Mariner Uno, hvilket er din og Supermarcos garanti for fiskeprodukter af topkvalitet.

BUSCEMA

Luigi Buscema flyttede i 1966 fra Campania til Piemonte, men havde svært ved at finde sin plads i livet, mens han arbejdede for en stor fødevarevirksomhed, og han besluttede sig for at blive selvstændig. Han begyndte så at sælge sine egne håndlavede specialiteter i Torino, og det blev så stor en succes, at grunden til Buscema Gastronomia var lagt.

Luigi havde dog hjemve og flyttede både sig selv og virksomheden tilbage til Crotone i det sydlige Campania, hvor han anses for en pioner i forhold til at sælge produkter i vakuumpakkede og nedkølede glas, der kun har en begrænset levetid på hylderne.

Vil du vide mere?

Vi elsker at dele ud af vores viden og fortæller jer om Italien. Derfor har vi lavet en blog, hvor vi deler alt fra produkter, tips og tricks, producenter, opskrifter historier, postkort og mere til. 

Artikler

Hvad er Mortadella?

Kun særligt traditionelle områder i Norditalien må således påhæfte pølsen PGO-mærkatet. Men det er ekstremt vigtigt at gøre sig klart, at blot fordi den har

Læs mere »
Artikler

Ostens alkymister

I dag indsamler man den fineste mælk fra flere end 100 mælkebønder, som bliver forarbejdet, pakket og distribueret af over 200 medarbejdere, men kerneværdierne er

Læs mere »