Passion der kan smages

CHOKOLADE

Når verdens måske mest passionerede folkefærd kaster sig over verdens måske mest passionerede produkt, så kan det næsten kun blive godt. Med andre ord er det med stor glæde, at vi på hylderne i Supermarco kan tilbyde dig noget af verdens lækreste chokolade.
Vi har udelukkende taget varer hjem fra producenter, der ved, hvordan de kan traktere din chokoladetrang med de fineste kvalitetsprodukter.

VENCHI

Advarsel! Når du først har smagt chokoladen fra Venchi, så får du svært ved at glemme den igen. Historien går tilbage til 1800-tallets Piemonte, hvor den 16-årige Silvano Venchis passion for chokolade inspirerer ham til at åbne en lille butik i Cuneo. På kort tid bliver det byens mest populære butik af sin slags, og rygtet om hans velsmagende og dekorative kreationer spreder sig som lynild. Virksomheden bliver officielt grundlagt i 1878, der også er året, hvor vores chokolademaestro lancerer sin Giandujotto med et indhold på mindst 32 procent af de berømte og ganske særlige hasselnødder fra regionen. I Supermarco fører vi flere Venchi-produkter – blandt andet de skønne små, indpakkede chokolader, som du selv blander og betaler efter vægt.

CAFFAREL

Historien starter i Torino I 1826, hvor Pier Paul Caffarel åbner sit eget chokoladelaboratorium. Det er dermed et af de første i Italien og Europa i det hele taget. Han er den første til at udnytte de fine hasselnødder i Langhe sammen med chokolade, og de små både får navnet ’Givu’, der på den lokale dialekt betyder ’cigaretskod’. Dermed dannes grundlaget for det senere så berømte produkt fra virksomheden Gianduiotto. Den første chokolade, der blev pakket stykke for stykke. Der er snart gået 200 år, men chokoladen er så god som nogensinde.

BACI PERUGINA

Baci betyder kys. Og kærligheden til det søde liv går tilbage til 1922, hvor Luisa Spagnoli begyndte at dyppe hasselnødder i mørk chokolade. Hun kalder det ’cazzotto’, da formen leder tankerne hen på et slag. Herfra går det slag i slag, og i 1927 har man allerede solgt 100 millioner stykker Baci-chokolade. Hvis du endnu ikke har smagt den skønne chokolade fra Perugia i Umbrien, så anbefaler vi dig at kigge forbi os i Supermarco.

Vil du vide mere?

Vi elsker at dele ud af vores viden og fortæller jer om Italien. Derfor har vi lavet en blog, hvor vi deler alt fra produkter, tips og tricks, producenter, opskrifter historier, postkort og mere til. 

Artikler

Pirros perfekte pasta

Pasta Pirro er en prisvindende producent fra Calabria, og det er efterhånden blevet et brand, som rigtig mange af Supermarcos kunder har taget til sig.

Læs mere »

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

Torsdag d. 9. maj: lukket
Mandag d. 20. maj: lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +20.000 andre 💚