Passion der kan smages
CHOKOLADE
Når verdens måske mest passionerede folkefærd kaster sig over verdens måske mest passionerede produkt, så kan det næsten kun blive godt. Med andre ord er det med stor glæde, at vi på hylderne i Supermarco kan tilbyde dig noget af verdens lækreste chokolade.
Vi har udelukkende taget varer hjem fra producenter, der ved, hvordan de kan traktere din chokoladetrang med de fineste kvalitetsprodukter.
VENCHI
Advarsel! Når du først har smagt chokoladen fra Venchi, så får du svært ved at glemme den igen. Historien går tilbage til 1800-tallets Piemonte, hvor den 16-årige Silvano Venchis passion for chokolade inspirerer ham til at åbne en lille butik i Cuneo. På kort tid bliver det byens mest populære butik af sin slags, og rygtet om hans velsmagende og dekorative kreationer spreder sig som lynild. Virksomheden bliver officielt grundlagt i 1878, der også er året, hvor vores chokolademaestro lancerer sin Giandujotto med et indhold på mindst 32 procent af de berømte og ganske særlige hasselnødder fra regionen. I Supermarco fører vi flere Venchi-produkter – blandt andet de skønne små, indpakkede chokolader, som du selv blander og betaler efter vægt.


CAFFAREL
Historien starter i Torino I 1826, hvor Pier Paul Caffarel åbner sit eget chokoladelaboratorium. Det er dermed et af de første i Italien og Europa i det hele taget. Han er den første til at udnytte de fine hasselnødder i Langhe sammen med chokolade, og de små både får navnet ’Givu’, der på den lokale dialekt betyder ’cigaretskod’. Dermed dannes grundlaget for det senere så berømte produkt fra virksomheden Gianduiotto. Den første chokolade, der blev pakket stykke for stykke. Der er snart gået 200 år, men chokoladen er så god som nogensinde.
BACI PERUGINA

Vil du vide mere?
Vi elsker at dele ud af vores viden og fortæller jer om Italien. Derfor har vi lavet en blog, hvor vi deler alt fra produkter, tips og tricks, producenter, opskrifter historier, postkort og mere til.

Panettone – Italiens mest elskede julekage
Hos Supermarco finder du over 20 forskellige slags panettone, hver med sin unikke charme og smag. Vores sortiment spænder bredt, og hver panettone er omhyggeligt

Historien om Aperol
Historien om Aperol “Aperol er ikke bare den kvintessentielle italienske aperitivo, men har siden den orange signaturfarve i 1920’erne begyndte at markere sig på barplakater

Venetos oste – 3 uundgåelige
1. Asiago PDO ALTOPIANO Asiago PDO-osten er en af de mest berømte produkter fra regionen overhovedet. Den har sit navn fra Altopiano-plateauet, som også er

Morten Kirckhoff og Jan Elhøj
I lang tid er vi blevet så vant til det polerede, til skønmaleriet, til de filtre, som vi lægger ned over vores liv og vores

Hvad er Gnocchi
Gnocchi er en som sagt en Italiensk pasta eller dumpling, om man vil, der ofte forbindes med Norditalien, men faktisk findes i hele Italien. Rejser

Parmigiano Reggiano
Parmigiano Reggiano er da også i sin bedste udgave et ædelt produkt, som udelukkende må produceres i Parma, Reggio Emilia, Modena, i Bologna vest for