Passion der kan smages
CHOKOLADE
Når verdens måske mest passionerede folkefærd kaster sig over verdens måske mest passionerede produkt, så kan det næsten kun blive godt. Med andre ord er det med stor glæde, at vi på hylderne i Supermarco kan tilbyde dig noget af verdens lækreste chokolade.
Vi har udelukkende taget varer hjem fra producenter, der ved, hvordan de kan traktere din chokoladetrang med de fineste kvalitetsprodukter.
VENCHI
Advarsel! Når du først har smagt chokoladen fra Venchi, så får du svært ved at glemme den igen. Historien går tilbage til 1800-tallets Piemonte, hvor den 16-årige Silvano Venchis passion for chokolade inspirerer ham til at åbne en lille butik i Cuneo. På kort tid bliver det byens mest populære butik af sin slags, og rygtet om hans velsmagende og dekorative kreationer spreder sig som lynild. Virksomheden bliver officielt grundlagt i 1878, der også er året, hvor vores chokolademaestro lancerer sin Giandujotto med et indhold på mindst 32 procent af de berømte og ganske særlige hasselnødder fra regionen. I Supermarco fører vi flere Venchi-produkter – blandt andet de skønne små, indpakkede chokolader, som du selv blander og betaler efter vægt.
CAFFAREL
Historien starter i Torino I 1826, hvor Pier Paul Caffarel åbner sit eget chokoladelaboratorium. Det er dermed et af de første i Italien og Europa i det hele taget. Han er den første til at udnytte de fine hasselnødder i Langhe sammen med chokolade, og de små både får navnet ’Givu’, der på den lokale dialekt betyder ’cigaretskod’. Dermed dannes grundlaget for det senere så berømte produkt fra virksomheden Gianduiotto. Den første chokolade, der blev pakket stykke for stykke. Der er snart gået 200 år, men chokoladen er så god som nogensinde.
BACI PERUGINA
NOVI
Siden 1903 har Novi været et symbol på italiensk kvalitet. Produkterne fremstilles af de fineste kakaobønner, som er nøje udvalgt fra deres oprindelseslande, og nænsomt ristet på deres fabrik i Piemonte. I visse typiske piemontesiske specialiteter bruger Novi udelukkende de eftertragtede hasselnødder fra egne bakker. Det kan med rette siges, at denne producent styrer hver eneste del af produktionen med omhu og lidenskab.
Vil du vide mere?
Vi elsker at dele ud af vores viden og fortæller jer om Italien. Derfor har vi lavet en blog, hvor vi deler alt fra produkter, tips og tricks, producenter, opskrifter historier, postkort og mere til.
Når olivenolie er en oplevelse
Første gang jeg besøger Olio Anfosso er sammen med Daniele, som gennem mange år har arbejdet i Supermarco. Det foregår nemlig under første del af
Il pesto perfetto
Nu vover jeg lige en påstand: Den helt rigtige pesto skal produceres i Ligurien. Her har man nemlig de bedste forhold til dyrkning af basilikum
Sarah Grünewald: Jeg er ikke længere dumdristig. Jeg er modig
Vi har næsten ikke sat os ned, før hun hiver en lille, hvid dåse frem og hælder nogle tabletter ud i hånden og sluger dem.
De sortes grises land
Godt gemt væk et sted i det centrale Calabrien langt fra alfarvej grynter de sorte grise, mens de roder rundt med trynerne i gang med
Spis chili og lev i 100 år
Han hedder Mimmo, bedstefaderen. Il Nonno. Og han er godt på vej mod de 100 år. Han lever efter familievirksomhedens valgsprog: Vi er, hvad vi
Pirros perfekte pasta
Pasta Pirro er en prisvindende producent fra Calabria, og det er efterhånden blevet et brand, som rigtig mange af Supermarcos kunder har taget til sig.