En sand delikatesse
KONSERVES
Glem alle fordomme om konserves. I Middelhavslandene er konserves nemlig ofte en delikatesse. Vi har naturligvis kun hentet de lækreste sager hjem, som vi virkelig kan stå inde for, og som vil løfte din snack eller dit måltid til nye højder. Oplev hvordan en åbnet dåse eller et glas, kan starte en fest i din mund og sende dig direkte på drømmerejse til Italien.
MARINER UNO
I mere end 50 år har Gasparetti-familien været dedikeret til havet og dets frugter. Virksomheden ligger i det nordlige Abruzzo på grænsen til Marche nær havnen i San Benedetto del Tronto. Alt er forarbejdet af Mariner Uno, hvilket er din og Supermarcos garanti for fiskeprodukter af topkvalitet.
BUSCEMA
Luigi Buscema flyttede i 1966 fra Campania til Piemonte, men havde svært ved at finde sin plads i livet, mens han arbejdede for en stor fødevarevirksomhed, og han besluttede sig for at blive selvstændig. Han begyndte så at sælge sine egne håndlavede specialiteter i Torino, og det blev så stor en succes, at grunden til Buscema Gastronomia var lagt.
Luigi havde dog hjemve og flyttede både sig selv og virksomheden tilbage til Crotone i det sydlige Campania, hvor han anses for en pioner i forhold til at sælge produkter i vakuumpakkede og nedkølede glas, der kun har en begrænset levetid på hylderne.
Delizie Di Calabria
Delizie di Calabria fremhæver deres omhyggelige valg af råvarer, der dyrkes i harmoni med årstiderne og er økologiske. De værner om de naturlige smags- og ernæringsmæssige kvaliteter gennem hele produktionsprocessen og sikrer sporbarhed i forsyningskæden. Hver krukke indeholder et smagsfuldt stykke Calabrien og tilbyder en autentisk smagsoplevelse, der afspejler områdets rige traditioner.
Coelsanus
Coelsanus’ værdier er passion, loyalitet og gennemsigtighed i alle relationer, samt dyb respekt for deres område. De stræber efter at blive et kendetegn for de bedste italienske traditionelle fødevarer, der er kendt for deres kvalitet og bæredygtighed hver fase af produktionen.
Callipo
DELICIUS
Rio Mare
Rio Mare tun i olivenolie er en klassiker i det italienske køkken, kendt og elsket for sin lækre smag. Hemmeligheden bag dens popularitet ligger i det omhyggelige valg af de bedste ingredienser, som den eftertragtede gulfinnede tun, kombineret med fin olivenolie. Det er en enkel og delikat smagsoplevelse, der har gjort den til en favorit hos mange.
Vil du vide mere?
Vi elsker at dele ud af vores viden og fortæller jer om Italien. Derfor har vi lavet en blog, hvor vi deler alt fra produkter, tips og tricks, producenter, opskrifter historier, postkort og mere til.
RUBY – En italiensk ædelsten
Eventyret startede i 2022, hvor en håndfuld danske venner og ditto vermouth-entusiaster med en hel masse italiensrejser i bagagen traf en beslutning. ”Kunne vi i
Derfor bør du spise som italienerne
1 Spis samlet om bordet Det er ikke blot en vigtig del af socialiseringen og familiedynamikken. Det har også konkrete helsefordele, da familier, som spiser
Når olivenolie er en oplevelse
Første gang jeg besøger Olio Anfosso er sammen med Daniele, som gennem mange år har arbejdet i Supermarco. Det foregår nemlig under første del af
Il pesto perfetto
Nu vover jeg lige en påstand: Den helt rigtige pesto skal produceres i Ligurien. Her har man nemlig de bedste forhold til dyrkning af basilikum
Sarah Grünewald: Jeg er ikke længere dumdristig. Jeg er modig
Vi har næsten ikke sat os ned, før hun hiver en lille, hvid dåse frem og hælder nogle tabletter ud i hånden og sluger dem.
Interview med Per Pallesen
De fleste af os husker ham især fra rollen som den noget anløbne tjener Severin Boldt, der bestyrer Jernbanerestauranten i tv-serien Matador. En rolle og