Italiensk kvalitetskød
SALAME & PROSCIUTTO
Skal du have skiveskåret? Så er du kommet til rette sted. Intet andet sted i landet finder du et så stort og lækkert udvalg af italienske skinker, pølser og andre charcuterivarer som i Supermarco. Italienerne kalder det salame é prosciutto.
Så uanset om du mangler guanciale til din carbonara eller mortadella til din panino, så har vi det i en kvalitet og med en smag, som vil gøre, at du aldrig kan få dig selv til at købe den slags i dit normale supermarked igen. Undskyld!
LEVONI
Historien starter tilbage I 1911, hvor den passionerede slagter Ezechiello åbner sin egen forretning med forarbejdede kødprodukter nær Milano. Han er fra begyndelsen kompromisløs med kvaliteten, og den grundtanke er blevet i virksomheden lige siden. I dag omfatter produktionen flere end 300 forskellige delikatesseprodukter, hvoraf vi i Supermarco forhandler nogle af de absolut bedste. Alle produkter er naturligt krydrede, og der er brugt 100 procent italienskproduceret kød. Alt er glutenfrit og uden laktose.
Blandt vores mange Levoni-lækkerier er to slags mortadella, fire forskellige skinker, mange slags pølser, guanciale, bresaola og meget, meget andet. I produkterne bruges blandt andet pistacienødder fra Bronte, havsalt fra Sicilien og Marsala superiore DOP.
CRUCOLO
Lige midt i hjertet af Val Campelle i Trentino, Norditalien, ligger restauranten Rifugio Crucolo. Det har den gjort i hundredevis af år, og den nuværende familie har stået for driften siden 1782. Crucolo er blevet kendt for sine særdeles velsmagende produkter fra de skønne bjerge og dale, der omgiver restauranten, og i dag produceres der foruden speck og oste også grappa, likører og færdigretter.
Crucolo sælger udelukkende traditionelle kvalitetsprodukter fra et af de smukkeste områder i Norditalien, og virksomhedens slogan er: ”Passion gør det, der i forvejen er godt, endnu bedre.”
ANTICA NORCINERIA MORELLI
Tilbage i 1895 grundlagde Regina og Isidoro firmaet og slog således deres navne sammen til det nu så kendte og respekterede Redoro-brand. Det store skifte fra at have været en lille familievirksomhed i det smukke område mellem Garda, Valpolicella og Valpantena skete midt i 1990’erne, hvor efterspørgslen efter de fine olier blev så stor, at man omlagde produktionen til at kunne møde både nationale og internationale krav.
Værdierne er dog de samme fra dengang: Kvalitet, ægthed og kærlighed til både produkter og produktionsprocessen. Lige fra dyrkningen af oliven til høsten, der foregår med håndkraft, og endelig forvandlingen gennem nænsom koldpresning i gamle stenmøller til den fine, nærende ekstra jomfruolivenolie. Salvagno-familien bevarer således traditionerne – blot i større skala, og man udvælger nøje oliven fra flere end 750 forskellige olivenproducenter i området, der omgiver hovedkvarteret i Grezzana ved foden af Monti Lessini. Dette særlige dyrkningsområde ved Gardasøen med det milde klima giver nogle olier, der er særligt delikate og mere milde end olivenolierne fra eksempelvis Syditalien.
MADEO
Det lækre kød fra Madeo er traditionelt calabrisk, sødt og krydret. Fremstillet efter gamle familieopskrifter med ingredienser som vild fennikel, frisk chilicreme og ekstra jomfru olivenolie alt sammen produceret i egen forsyningskæde.
DEVODIER
Produkter fra Devodier er skabt af samarbejdet med de bedste italienske opdrættere, og med bæredygtig forsyningskæde, der respekterer dyrs og menneskers velbefindende. Det er et ambitiøst brand, hvor kvalitet og pålidelighed, håndværk og historie er nøgleord.
CASCINA STELLA
Autentiske smage fra Asti og Piemonte-området. Viden, visdom og respekt for naturen, værdier overleveret fra generation til generation, er et vigtigt referencepunkt for enhver aktivitet eller valg foretaget af Cascina Stella. Fra dyrenes naturlige foder, til avlsmetoderne, fra forarbejdningssystemerne, til respekten for de gamle opskrifter, ethvert Cascina Stella-fødevareprodukt er født i ægthedens navn og er også designet til de små.
Vil du vide mere?
Vi elsker at dele ud af vores viden og fortæller jer om Italien. Derfor har vi lavet et videnscenter, hvor vi deler alt fra produkter, tips og tricks, producenter, opskrifter historier, rejserhistorier og mere til.
RUBY – En italiensk ædelsten
Eventyret startede i 2022, hvor en håndfuld danske venner og ditto vermouth-entusiaster med en hel masse italiensrejser i bagagen traf en beslutning. ”Kunne vi i
Derfor bør du spise som italienerne
1 Spis samlet om bordet Det er ikke blot en vigtig del af socialiseringen og familiedynamikken. Det har også konkrete helsefordele, da familier, som spiser
Når olivenolie er en oplevelse
Første gang jeg besøger Olio Anfosso er sammen med Daniele, som gennem mange år har arbejdet i Supermarco. Det foregår nemlig under første del af
Il pesto perfetto
Nu vover jeg lige en påstand: Den helt rigtige pesto skal produceres i Ligurien. Her har man nemlig de bedste forhold til dyrkning af basilikum
Sarah Grünewald: Jeg er ikke længere dumdristig. Jeg er modig
Vi har næsten ikke sat os ned, før hun hiver en lille, hvid dåse frem og hælder nogle tabletter ud i hånden og sluger dem.
Interview med Per Pallesen
De fleste af os husker ham især fra rollen som den noget anløbne tjener Severin Boldt, der bestyrer Jernbanerestauranten i tv-serien Matador. En rolle og