a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us
+45 33 93 82 93
HOVEDNUMMER

VIN

VIN

Italiensk vin er en af vores helt store passioner i Supermarco. Det kan du forvisse dig om, når du kommer ind og ser vores særdeles velassorterede vinafdeling, hvor flaskerne er opdelt efter region.
Så uanset om du er på jagt efter Barolo, Barbaresco eller Barbera, så står vi klar til at vejlede dig, så du finder den vin, der passer til netop dig, dit måltid og dine gæster.
Salute! Vi ses i Supermarco – smagen af Italien.

ALESSANDRO RIVETTO

Fra de bugtende bakker i Langhe.

Vi er overordentligt glade for at have fundet Alessandro Rivetto, der fremstiller nogle aldeles fremragende vine i Alba, Serralunga d’Alba, Cremolino og La Morra i det billedskønne Piemonte.

Alessandro har arvet vinmarkerne og kælderen efter sin farfar Ercole, men i stedet for at drive dem sammen med sine forældre og sin bror, gjorde familieuenigheder, at han i dag driver virksomheden sammen med ønologen Alessandro Bonelli, der er teknisk direktør for vinene. Vinene bliver til i stor respekt for naturen, årstidernes skiften og nedarvet kundskab fra familien.

I Supermarco finder du ikke blot hans flotte Barolo, men også Barbaresco, Barbera d’Alba og en Langhe Rosso til hverdagsnydelse. Med disse vine får du stor værdi for pengene.

BURLOTTO

Skamros og tårnhøje point

Burlotto levede i mange år en tilværelse i det skjulte på trods af, at man historisk var en af de første producenter til selv at aftappe sine vine og desuden var leverandør til en perlerække af kongelige, adelige og kendte.

Det var dog først for alvor i 1990’erne, at Burlottos vine tog et kvantespring op i kvalitet, da den nuværende ejer Marina Burlottos søn, Fabio, overtog tøjlerne i kælderen. På trods af sin unge alder er Fabio fast i troen på den traditionelle måde at lave vin på i området, selv om vi dog også noterer os, at han i produktionen af udvalgte vine leger med moderne teknikker.
Resultatet har i de seneste år været aldeles fremragende vine, der på bedste vis indfanger et meget elegant udtryk, hvilket også er blevet bekræftet af alverdens vinanmeldere og journalister, som skamroser hans vine, der i dag opnår tårnhøje point.

FATTORIA DI FÈLSINA BERARDENGA

Sangiovese i topklasse

Fattoria di Fèlsina Berardenga er efter vores mening en af de bedste producenter i Chianti Classico, og i nabodistriktet Colli Senesi laves Chianti Colli Senesi på søsterejendommen Castello di Farnetella.

Vinene fra Castello di Farnetella er meget lettilgængelige og ’lette at arbejde med’ forstået således, at stilen er meget konsekvent klassisk Chianti. Så selvom man hos Castello di Farnetella i mange år har arbejdet med andre druesorter, er og bliver Castello di Farnetella et Sangiovese-hus.

Castello di Farnetella hører til blandt de absolut førende i Colli Senesi-området, og vinene fra ejendommen er da også, år efter år, på de danske og internationale vinanmelderes toplister.

TORRE ROSAZZA

Tre glas i Gambero Rosso-guiden

Torre Rosazza tilhører det store vinfirma Genagricola, som har flere vingårde rundt om i Italien. Torre Rosazza er en af firmaets bedste vingårde, hvor man for sine vine flere gange har opnået de maksimale tre glas i den prestigefyldte Gambero Rosso-guide.

Det er da heller ingen anden end den højt besungne ønolog Ricardo Cotarella, der hjælper med at lave disse vine.

Det er vine med karakter for området. Find dem i Supermarco.

COL D'ORCIA

Fra greven i Montalcino

Col d’Orcia er ikke blot en af de største, men også en af Montalcinos historisk set mest berømte vingårde. Ejendommens slægt går tilbage til 1890’erne, og huset var dengang kendt under navnet Fattoria di Sant’Angelo in Colle.
I dag er Col d’Orcia ejet af grev Francesco Marone Cinzano, der med sine 108 hektar er den tredjestørste ejer af klassificerede vinmarker i Montalcino.

FORTETO DELLA LUJA

Nabo til Supermarcos ejerpar i Piemonte

Halleluja for Forteto delle Luja, der ligger i Piemonte øst for Alba. Den nuværende ejer Giovanni Scaglione har arvet gården, der har været brugt til vinproduktion siden slutningen af 1700-tallet. Det var dog først i 1985, at man tog et kæmpe spring fra at have produceret vine i lille målestok til de lokale, til at man begyndte at tørre Moscatodruerne og dermed satte gang i et vineventyr med Moscato Passito Plasa Rischel, der vandt flere priser. I 1992 fik man officiel anerkendelse som distrikt med Loazzolo Vendemmia Tardiva DOC-betegnelsen.

Som en lille bonusinformation er vingården tillige nabo til Supermarcos ejerpar, der altså har en bolig i Piemonte. De fik blandt andet øjnene op for de fremragende Le Grive-rødvine, der er et spændende miks af Nebbiolo og Pinot Nero samt Mon Ross på ren Barbera d’Asti. Begge naturligvis på hylderne i Supermarco.

FORTETO_DELLA_LUJA