Postkort

Tomatkongen fra provincia di Salerno

Ikke nok er Pasquale en meget passioneret og dedikeret mand. Men som I ser på billederne er han en livsglad mand som spreder humor og glæde til hans omgivelser. Han er en forretningsmand med et godt ry, og en velrespekteret mand som iøvrigt kender alle! Selv herfra Danmark ringede han straks et par venner op, for at fortælle hvem han sad med, med stor begejstring i stemmen, og man fornemmede at den klart var gengældt den anden vej fra.

Vi nåede desværre ikke at se til tomaterne i markerne eftersom de allerede blev høstet i juli og august. ( vi var på besøg i september ). Men at få en tur rundt i produktionen var helt fantastisk! Der var selvfølgelig tomater over det hele. Egentlig en simpel proces fra den første sortering til de lander i glasset. Men en meget lang rengørings- og sorterings proces, for at sikre den højeste kvalitet.

Pasquale er en mand som kontrollerer ALT i hans produktion. Lige fra de ankommer med trucks fyldt med tomater til den sidste hånd bliver lagt på værket. Han accepterer ingen fejl. Det er de små forandringer der skiller fårene fra bukkene, og her er hans koncept at være den bedste!

Vi har i butikken en stor del af hans sortiment, som selvfølgelig klart kan anbefales!

San Marzano, Piennolo og Corbarino som de mest betydningsfulde fra dette område.

Mangler du en lækker ret med tomater, må du gøre dig selv den tjeneste at gå efter dåserne med den smukke kvinde – La Carmela

Vi glæder os til at se dig i Supermarco – en bid af italien.

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

Torsdag d. 9. maj: lukket
Mandag d. 20. maj: lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +20.000 andre 💚