Postkort

Som en stor familie

Vi ankommer en lun septemberdag til byen Putignano, som ligger tre kvarters kørsel mod
syd fra Bari, hvor vi skal besøge det familieejede mejeri Murgella di Caseificio Palazzo.
Man fornemmer straks det nære bånd mellem ejer og personale, uanset om det er de søde piger på kontoret, eller de seje ansatte i produktionen. Alle bliver behandlet respektfuldt og ligeværdigt. Alle hilser pænt på os, som var det vores første arbejdsdag et nyt sted, og vi føler os ualmindeligt velkomne.

Desværre må vi se produktionen lidt på afstand på grund af de meget restriktive hygiejneregler, men vi bliver sat grundigt ind i sagerne på Claudia Palazzos kontor, der stråler ligesom resten af den nyistandsatte bygning og nye emballage. Man fornemmer, at Claudia styrer det velrenommerede mejeri med en kærlig, men hård hånd, som er nødvendig, når man vil ligge forrest i et marked i stærk udvikling. Claudia er meget engageret, og hun er blandt andet medstifter af konsortiet Mozzarella di Gioia del colle PDO, som garanterer produkternes kvalitet og oprindelsessted.

Efter rundturen på mejeriet, indtager vi frokosten sammen med Claudia hos topkok og samarbejdspartner Luigi Pugliese på Osteria del Caroseno i nabobyen Castellana Grotte, hvor chef Luigi serverer de skønneste retter – naturligvis indeholdende Murgellas oste.
Men vi har allerede en god smag i munden. Vi er nemlig blevet forvisset om, at vi har valgt den helt rette producent til at levere den absolut ypperste burrata fra Puglia, og vi glæder os hver dag over at kunne give disse syditalienske smagspakker videre til Supermarcos kunder.

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

Torsdag d. 9. maj: lukket
Mandag d. 20. maj: lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +20.000 andre 💚