Rigatoni alla silana

Ingredienser

Rigatoni
500 g

Salsiccia
200 g

Guanciale
150 g

‘Nduja
100g

Tørret porcini
60 g

Tomatpassata
500 g

Caciocavallo
150 g

Løg
1

Fremgangsmåde

  1. Sautér et finthakket løg i olivenolie.
  2. Tilsæt herefter små stykker af din Salsiccia, hvorfra du har fjernet skindet.
  3. Steg din Guanciale i små tern på en separat pande og hæld fedtet fra.
  4. Dine tørrede svampe, som har været udblødt i et par timer, tilsættes panden med Salsiccia og løg og simrer nogle minutter.
  5. Herefter tilsættes tomatpassata og ‘nduja.
  6. Pastaen koges al dente og vendes sammen med pastasaucen.
  7. Ved servering læg dine Guancialestykker på pastaen samt revet Caciocavallo.
  8. Pynt med frisk basilikum.

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

d. 28. marts. lukket
d. 29. marts. lukket
d. 30. marts. åbent
d. 31. marts lukket
d. 1. april. lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +20.000 andre 💚