Pasta con le sarde

Pasta Con Sarde

Ingredienser

Spaghetti
350g

Sardiner
300g

Pinjekerner
25g

Rosiner
1 Halv håndfuld

Fennikelpasta
180g

Ansjosfileter
2

Løg
1⁄2

Hvidløg
1 Fed

Ekstra jomfru olivenolie

Safran (hvis ønskes)

Salt og peber
efter behov

Fremgangsmåde

  1. Start med at udbløde rosinerne i koldt vand.
  2. Hak derefter løget fint sammen med hvidløg.
  3. Opløs safranen i et halvt glas varmt vand.
  4. Hæld et godt skvæt ekstra jomfruolivenolie i en stor gryde, brun det hakkede løg og hvidløg, tilsæt ansjoserne og lad det simre i et par minutter.
  5. Tilsæt så vandet med safran, fennikelpastaen, de godt pressede rosiner og pinjekernerne og kog ved høj varme i et par minutter under omrøring.
  6. Tilsæt sardinerne og smag til med salt og peber. Husk at ansjoserne også bidrager med salt.
  7. Kog pastaen al dente i saltet vand, læg den i gryden med saucen og sauter, mens du rører forsigtigt.

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

St. Bededag (Fredag d. 5. maj) 
Lukket

Kr. Himmelfartsdag(Torsdag d. 18. maj)
Lukket

Mandag d. 29. maj (2. Pinsedag)
Lukket

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.