Pasta con le sarde

Ingredienser

Spaghetti
350g

Sardiner
300g

Pinjekerner
25g

Rosiner
1 Halv håndfuld

Fennikelpasta
180g

Ansjosfileter
2

Løg
1⁄2

Hvidløg
1 Fed

Ekstra jomfru olivenolie

Safran (hvis ønskes)

Salt og peber
efter behov

Fremgangsmåde

  1. Start med at udbløde rosinerne i koldt vand.
  2. Hak derefter løget fint sammen med hvidløg.
  3. Opløs safranen i et halvt glas varmt vand.
  4. Hæld et godt skvæt ekstra jomfruolivenolie i en stor gryde, brun det hakkede løg og hvidløg, tilsæt ansjoserne og lad det simre i et par minutter.
  5. Tilsæt så vandet med safran, fennikelpastaen, de godt pressede rosiner og pinjekernerne og kog ved høj varme i et par minutter under omrøring.
  6. Tilsæt sardinerne og smag til med salt og peber. Husk at ansjoserne også bidrager med salt.
  7. Kog pastaen al dente i saltet vand, læg den i gryden med saucen og sauter, mens du rører forsigtigt.

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

Påsken: 
3, 4, 5 og 8. April:
08:30 – 19
6, 7, 9 og 10. April:
Lukket