Spaghetti Carbonara

Carbonara. Spaghetti with pancetta

Ingredienser

Spaghetti
320 g

Guanciale
150 g

Parmigiano Reggiano
25 g

Pecorino Romano-os
25 g

Æg
4 stk

Sort peber
Efter behag

 

Fremgangsmåde

  1. Spaghetti Carbonara laves ved først at at skære store stykker Guanciale og svits dem på panden.
  2. Derefter skal du røre Parmesan og Pecorino sammen med æg.
  3. Kog nu din pasta i en stor gryde med vand med salt.
  4. Når pastaen er kogt færdig hælder du din oste sauce, Guanciale og en smule af pastavandet sammen og blander det godt til det bliver cremet og lækkert. Kværn noget frisk peber og kom i blandingen inden du serverer. Evt. drys lidt parmesan på toppen.

 

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

d. 28. marts. lukket
d. 29. marts. lukket
d. 30. marts. åbent
d. 31. marts lukket
d. 1. april. lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +20.000 andre 💚