Meringata

Ingredienser

Flormelis
100 g

Sukker
100 g

Æggehvider
200 g

Fløde
250 mL

Creme di Nocciola
100 g

Novi mørk chokolade
150 g

Fremgangsmåde

 

Meringata er en klassisk italiensk isdessert, der stammer fra Norditalien. Den består primært af let, sprød marengs og luftig flødeskumscreme, som kan varieres med den smag, du foretrækker – fra vanilje og chokolade til frugt eller nødder. Desserten er perfekt som en festlig og forfriskende afslutning på et måltid, da den kombinerer den knasende marengs med den cremede flødecreme.

  1. Pisk æggehviderne sammen med flormelis og sukker, indtil de danner stive toppe.
  2. Form 3 runde marengsringe ved at bruge en kageform som skabelon og lav 2 ekstra marengsplader i valgfri størrelse.
  3. Bag marengsen på varmluft ved 100 grader i 1 time. Lad dem derefter afkøle helt i ovnen.
  4. Pisk fløden til en let skum, og tilsæt derefter hasselnøddecreme. Pisk videre, indtil blandingen er glat og ensartet.
  5. Hak den mørke chokolade groft, og vend den forsigtigt i flødeskumscremen.
  6. Byg kagen op med marengs og flødeskum i lag, afslut med de knuste marengsstykker som pynt på toppen.

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

Torsdag d. 17. april: lukket
Fredag d. 18. april: lukket
Torsdag d. 29. maj: lukket
Mandag d. 9. juni: lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +40.000 andre 💚