Risotto ai funghi 

Ingredienser

Frosne svampe eller friske svampe
600 g / 800 g

Ris
300 g

Hvidløg
2 fed

Løg
1 stk

Olivenolie
2 spsk

Hvidvin
½ gl

Svampebouillon
1 l

Smør
20 g

Parmigiano Reggiano
2 spsk  

Safran
0,125 g

Fremgangsmåde

 

  1. Løg i små tern samt et stort fed hvidløg sauteres i olivenolie. 
  2. Svampe steges i en anden pande også sammen med olivenolie og det andet fed hvidløg. Hvis svampene er  frosne, så giv dem en hel time, mens friske svampe ikke bør få mere end 20 min. ved medium varme. 
  3. Hæld risene på panden ned til det sauterede løg. Skru op for varmen, rør rundt og lad hvidvinen koge ind i  risene. 
  4. Tilfør så dine allerede sauterede svampe, således at risene også kan optage væsken fra dem. 
  5. Herefter tilsætter du løbende din svampebouillon en grydeske ad gangen. 
  6. Når risene er al dente, sluk da for varmen og bland smør, safran og parmesan i retten. Så er den klar til servering. 

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

d. 28. marts. lukket
d. 29. marts. lukket
d. 30. marts. åbent
d. 31. marts lukket
d. 1. april. lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +20.000 andre 💚