Fegatini alla romana 

Ingredienser

Kyllingelever
200 g

Løg
½ stk.

Kapers
2 tsk.

Ansjoser
2-3

Olivenolie
2-3 spsk.

Hvidvin
½ glas

Hønsebouillon
3 dl.

Smør
10g

Salt & peber
Efter behov

Fremgangsmåde

  1. Hak løget fint, og sauter det i olivenolie.
  2. Brun kyllingeleveren, og tilsæt derefter kapers og ansjos.
  3. Når ansjosen er ’opløst’, tag det hele op, og findel det med en kniv.
  4. Læg det ned på panden igen, og tilsæt hvidvin, som du reducerer.
  5. Tilsæt herefter hønsebouillon, og lad det koge ind i cirka 25 minutter, indtil du har en kompakt masse.
  6. Læg smørret i og smag til med salt.
  7. Anret på ristet filone.

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

d. 28. marts. lukket
d. 29. marts. lukket
d. 30. marts. åbent
d. 31. marts lukket
d. 1. april. lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +20.000 andre 💚