Pasta alla Norma

Pasta Alla Norma

Ingredienser

Aubergine
2 stk

Løg
1/2 stk

Ricotta salata
100 g

Pasta (enten Rigatoni eller Fusilli)
500 g

Salemipina Bio tomatsauce
500 g

Olivenolie
2 spsk

Salt & peber
Efter behov

Fremgangsmåde

  1. Skær løget i små tern og sauter dem i olivenolie, indtil de er blevet gennemsigtige.
  2. Tilsæt så tomatsaucen, og lad det simre i cirka 10 minutter.
  3. Tilsæt basilikumbladene og salt og lad det simre i yderlige 20 minutter.
  4. Skær auberginerne i tern, steg dem i olivenolie, og hæld olien fra, når stykkerne er gyldne.
  5. Kog pastaen al dente i saltet vand – den skal have cirka 1 minut ‘for lidt’, og så ”koger” den færdig, når du blander den med resten af ingredienserne.
  6. Når det hele er blandet sammen, tilsætter du ricottaen og rører det rundt.
  7. Server med frisk basilikum.

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

d. 28. marts. lukket
d. 29. marts. lukket
d. 30. marts. åbent
d. 31. marts lukket
d. 1. april. lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +20.000 andre 💚