Cannoli

Ingredienser

Mascarpone
250 g

Ricotta(helst fra får)
250 g

Flormelis
135 g

Grappa
3 spsk.

Citronskal
Skal fra 1 stk.

Cannoliskaller

Fremgangsmåde

  1. Bland Mascarpone, Ricotta, citronskal, grappa samt flormelis i en skål.
  2. Pisk herefter massen, indtil den er meget stiv og luftig.
  3. Læg den i en sprøjtepose og fyld den i røret.
  4. Pynt med flormelis og evt. knuste pistacienødder, pomerans, sukat eller frisk frugt.

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

Påsken: 
3, 4, 5 og 8. April:
08:30 – 19
6, 7, 9 og 10. April:
Lukket