Cannoli

Ingredienser

Mascarpone
250 g

Ricotta(helst fra får)
250 g

Flormelis
135 g

Grappa
3 spsk.

Citronskal
Skal fra 1 stk.

Cannoliskaller

Fremgangsmåde

  1. Bland Mascarpone, Ricotta, citronskal, grappa samt flormelis i en skål.
  2. Pisk herefter massen, indtil den er meget stiv og luftig.
  3. Læg den i en sprøjtepose og fyld den i røret.
  4. Pynt med flormelis og evt. knuste pistacienødder, pomerans, sukat eller frisk frugt.

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

St. Bededag (Fredag d. 5. maj) 
Lukket

Kr. Himmelfartsdag(Torsdag d. 18. maj)
Lukket

Mandag d. 29. maj (2. Pinsedag)
Lukket

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.