Pappardelle Cinghiale 

Pappardelle Cinghiale

Ingredienser

Vildsvinekød
500g

Pappardelle
500g

Verdurine-koncentrat
1 spsk.

Hakkede eller flåede tomater
1 ds.

God rødvin
2 gl.

Gulerod
1 stk.

Løg
1 stk.

Bladselleri
2 stængler

Hvidløg
2 fed

Laurbærblade
2 stk.

Enebær
1 tsk

Rosmarin 

Peberkorn
1/2 tsk  

Salt 

Fremgangsmåde

  1. Skær kødet i tern af cirka 2×2 cm og brun dem olivenolie. Tag dem op. 
  2. Hak løg, bladselleri og gulerødder fint og sauter i samme gryde med olivenolie, indtil det er faldet sammen og herefter meget tynde skiver hvidløg. 
  3. Bland det hele sammen, og tilsæt først tomatkoncentrat og rør rundt, herefter vinen, som du reducerer. 
  4. Så hælder du de hakkede tomater i samt bouillon eller vand, indtil alt kødet og grøntsagerne er dækket. 
  5. Så tilsætter du rosmarin, laurbærblade 
  6. samt enebær og peberkorn og skruer op for varmen. 
  7. Fjern skummet fra gryden og læg herefter låg på og skru ned for blusset. 
  8. Lad det simre i mindst tre timer og endnu bedre i seks, indtil vildsvine-kødet er så mørt, at det nærmest smelter på tungen. 
  9. Hvis det koger for tørt undervejs, så tilsæt mere vin, vand eller bouillon alt efter, hvor koncentreret en smag du ønsker. 
  10. Smag til med salt. 

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

Torsdag d. 9. maj: lukket
Mandag d. 20. maj: lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +20.000 andre 💚