Hasselnød praline is

Ingredienser

Past. æggeblommer
100 g

Sukker
130 g

Vaniljesukker
2 tsk

Fløde
200 g

Hasselnødcreme
150 g

Sødmælk
250 mL

Afskallede hasselnødder
50 g

Mørk chokolade (80%)
70 g

 

Fremgangsmåde

 

Den rige smag af nødden kombineret med chokolade skaber en dejlig balance, som er svær at modstå. Den knasende tekstur fra den hakkede mørke chokolade og sprøde hasselnødder tilføjer noget ekstra, der gør denne is til en fornøjelse.

1. Start med at piske æg, sukker og vaniljesukker indtil massen bliver cremet.

2. Mælk, fløde, hasselnøddecreme varmes op i en gryde. Sluk for blusset, når massen er lige under kogepunktet. Bland det derefter ned i æggemassen.

3. Hæld det hele ned i gryden igen og kog op på lavt blus indtil det rammer 82 grader. Herefter tager du gryden af varmen og lader massen afkøle.

4. Hæld det hele i din isbeholder og kør massen i 20-25 minutter, eller til den ønskede konsistens.

5. Hak imens hasselnødder og mørk chokolade.

6. Bland hakkede hasselnødder og chokolade i massen 2 minutter før den er færdig.

 

Denne opskrift er skabt af Kerin Tobanelli, som med passion bringer det italienske køkken til live. Dyk dybere ned i hendes verden af opskrifter via linket herunder.
www.caffedatobanelli.com

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

Onsdag d. 24. december: lukket
Torsdag d. 25. december: lukket
Fredag d. 26. december: lukket
Onsdag d. 31. december: lukket
Torsdag d. 1. januar: lukket

Søndagsåbent

Søndag d. 21. december:
8:30-17:00
Søndag d. 28. december:
8:30-17:00

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer. Som medlem optjener du 5% på hvert køb i butikken!

Gør som +50.000 andre 💚