Risotto con zucca e prosciutto di parma

Ingredienser

Hokkaido
300 g

Mascarpone
30 g

Parmaskinke
150 g

Risotto
320 g

Løg
2 stk

Olivenolie
3 spsk

Hvidvin
1/2 glas

Grøntsagsbouillon
1 liter

Salt og peber
Efter behov

Fremgangsmåde

 

Forkæl dine smagsløg med en lækker efterårsrisotto med delikat smag og sprød parmaskinke, der giver retten et ekstra pift. Denne risotto passer godt sammen med en Birra Moretti – Premium Lager. Øllens lette og friske smag supplerer risottoens fyldige smagsnuancer på en behagelig måde.

  1. Skær 300 gram hokkaido i tern og bag dem i en forvarmet ovn ved 220 grader i 20 minutter. Krydr med salt, peber, og dryp lidt olie over.
  2. Lad hokkaidoternene køle af, og blend dem derefter i en skål. Rør mascarpone i blandingen med en ske.
  3. Steg parmaskinken på en pande, indtil den bliver sprød.
  4. Sautér løg, hokkaidoternene og salvie i olivenolie i en gryde. Tilsæt risene, og skru op for varmen. Rør rundt, og lad hvidvinen koge ind i risene.
  5. Herefter tilsætter du løbende din grøntsagsbouillon. Til sidst tilføj mascarpone/hokkaidocremen og parmesan og rør rundt.
  6. Sluk for varmen, når risene er al dente, og lad dem trække i cirka 5 minutter. Anret risottoen på tallerkener, og top med den sprøde parmaskinke.

 

Denne opskrift er skabt af Kerin Tobanelli, som med passion bringer det italienske køkken til live. Dyk dybere ned i hendes verden af opskrifter via linket herunder.
www.caffedatobanelli.com

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

Torsdag d. 9. maj: lukket
Mandag d. 20. maj: lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +20.000 andre 💚