Spaghetti con crema di Asiago 

Ingredienser

Spaghetti
4-500 g

Asiago DOP Mezzano 
300 g

Mælk
1 glas

Smør
20g 

Ansjoser
 

Rasp stegt af på tør pande
2 spsk.  

Saften fra en lille halv citron

Fremgangsmåde

 

  1. Først smelter du din Asiago i en gryde ved lav varme under omrøring sammen med et glas mælk. Skru helt ned på laveste blus og lad det stå. 
  2. I en pande sauterer du dine ansjoser i smør, indtil de er opløst. Skru så ned for varmen. 
  3. Sæt pasta over og kog den al dente. 
  4. Tilføj lidt kogevand fra pastaen til ansjossaucen og rør rundt. 
  5. Blandt først pastaen sammen med Asiagoen og siden ansjossaucen. 
  6. Drys med rasp inden servering og evt. chiliflager, hvis du holder af lidt styrke. 

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

d. 28. marts. lukket
d. 29. marts. lukket
d. 30. marts. åbent
d. 31. marts lukket
d. 1. april. lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +20.000 andre 💚