Ravioli agli asparagi con burro e salvia

Ingredienser

Ravioli med asparges
250 g

Smør
15 g

En håndfuld salvie

 

Fremgangsmåde

 

Ravioli med smør og salvie er en klassisk italiensk ret. Den er enkel at lave, og smagen er fantastisk. Hvis du steger salvien, indtil den bliver sprød, får du en ekstra intens smag, der løfter retten.

  1. Kog raviolien i en gryde med let saltet vand, indtil de er lige under al dente – de skal stadig have lidt bid.
  2. Smelt smør på en pande og sautér salviebladene i et par minutter, indtil de bliver sprøde og frigiver deres duft.
  3. Tilsæt den næsten færdigkogte ravioli til panden med smør og salvie, og rør forsigtigt rundt, så pastaen bliver godt dækket af smørret og salvien.
  4. Riv generøst noget lækker parmesan over retten og giv det et sidste twist af smør, hvis du vil have ekstra cremede noter. Så er den klar til servering.

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Undtagelser

Søndag d. 22. december:
8:30 – 17:00
Søndag d. 29. december: 
8:30 – 17:00

Helligdage

Tirsdag d. 24. december: lukket
Onsdag d. 25. december: lukket
Torsdag d. 26. december: lukket
Tirsdag d. 31. december: lukket
Onsdag d. 1. januar: lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +40.000 andre 💚