Polpette in stile calabrese

Ingredienser

Hakket kalv og flæsk
250 g

Nduja
100 g

Fed hvidløg
2 stk.

Parmigiano Reggiano
100 g

Pecorino Romano
50 g

Æg
2 stk.

Brødkrummer
200 g

Mælk
100 ml

Salt & peper

En håndfuld persille

 

Fremgangsmåde

  1. Bland det hakkede kød godt sammen med presset ‘nduja, hvidløg, finthakket persille, den revede ost, to æg samt salt og peber efter din egen smag.

  2. Opblød krummen fra et daggammelt brød i mælken, og tilsæt den i din fars.

  3. Rør det hele grundigt sammen til en lind blanding, og form herefter dine polpette på størrelse med en ganske lille golfbold.

  4. Steg dem i olivenolie eller smør, indtil de er gennemstegte. De kan også friteres et par minutter ved 180 grader, hvis du vil have en ekstra sprød overflade.

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

d. 28. marts. lukket
d. 29. marts. lukket
d. 30. marts. åbent
d. 31. marts lukket
d. 1. april. lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +20.000 andre 💚