Tordelli alla puttanesca

Ingredienser

Pasta

Mel Tipo 00
400 g

Æg
3 stk

Olivenolie
1 spsk

Salt
Efter behov

Fyld

Kartofler af en melet sort
250 g

Ricotta
150 g

Salt & peber
Efter behov

Puttanesca-sauce

Cherrytomater
1 ds

Hvidløg
2 fed

Ansjoser
2 stk

Kapers
1 spsk

Stenfri oliven
1 spsk

Verdurine-koncentrat
1 spsk

Olivenolie
Efter behov

Fremgangsmåde

  1. Kog kartoflerne, indtil de er godt udkogte, og lad dem så køle af. Mos dem og ibland ricottaen, og smag til med salt og peber.
  2. Lav en ”vulkan” af mel og hæld æggemassen ind i midten.
  3. Ælt det sammen til en dej, som ikke må klistre og ikke være for tør. Tilsæt derefter olien og ælt.
  4. Rul den fladt ud i flere omgange, indtil den er ca. 1mm tyk, og lav så cirkler med en diameter på cirka 4cm – brug en rund pastaskærer eller evt et lille glas.
  5. Læg en tilsvarende pastacirkel oven på pastacirklen med fyldet og luk den i kanterne med en ske.
  6. Puttanesca laves ved først at stege meget tynde skiver af hvidløg i din gode olivenolie efterfulgt af hakkede kapers, ansjoser og hele stenfri oliven. Når det er opløst, hælder du tomaterne i og lader det simre i mindst et kvarter. Smag til med salt og peber, men husk, at ansjoserne tilfører salt og umami. Kog dine tordelli i cirka 2 min i rigeligt saltet vand.
  7. Vend pastaen i din puttanesca-sauce og server evt. med kapersbær og revet Parmigiano Reggiano.

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

Torsdag d. 9. maj: lukket
Mandag d. 20. maj: lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +20.000 andre 💚