Panna Cotta – nem opskrift

Nem Panna Cotta oprskrift

Ingredienser

Fløde
500 ml

Vaniljestang
1

Gelatine (husblas)
8 g

Sukker
6,3 spsk. / 80 g

Fremgangsmåde

 

Start med at lægge gelatinebladene/husblas i koldt vand i cirka 10-15 minutter, så de bliver bløde. I mellemtiden kan du tage skære vaniljestangen op på langs og skrabe kornene ud ved at bruge en teske eller spidsen af en kniv.

I en gryde hælder den fløde og tilsætter sukkeret. Nu er det tid til at tilføje vaniljekornene og også smide vaniljestangen i gryden. Varm det hele op ved lav varme, men sørg for, at det ikke begynder at koge. Når det nærmer sig kogepunktet, slukker du for varmen og fjerner vaniljestangen med en køkkentang.

Når gelatinen er blevet blød kommer du den i den varme fløde. Rør det godt rundt med en træske eller håndpisker, indtil gelatinen er helt opløst i den varme fløde , og der ikke er nogen klumper tilbage. Nu kan du tage forme, der rummer omkring 150 ml. og hælde panna cotta-blandingen.

Når formene er fyldt op, sætter du dem i køleskabet og lader dem stå i minimum 5 timer, så panna cottaen kan sætte sig. Når den er klar til servering, kan du gøre det nemmere at tage den ud af formene ved at dyppe hver form i kogende vand i et par sekunder.

Nu kan du straks vende formene og placere panna cotta’en på serveringsfade. Server din panna cotta med frugtsauce, bær, karamel eller vælg selv din favorit.

Du kan også læse mere om panna cotta her i vores artikel om Panna Cottaens historie.

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

Torsdag d. 9. maj: lukket
Mandag d. 20. maj: lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +20.000 andre 💚