Gnocchi alla Sorrentino

Ingredienser

500 g
Gnocchi

1 fed
Hvidløg

3 skefulde
Olivenoile

200 g
Cherry tomater

500 g
Tomatpuré

Salt

250 g
Enten “fior di latte” eller mozzarella cheese

Parmesan (Efter smag)

Frisk basilikum (Efter smag)

Fremgangsmåde

 

  1. I en stegepande skal du brune en fed hvidløg i ekstra jomfru olivenolie. Tilføj 500 g tomatpuré, salt, og lad det simre stille og roligt på lav varme med låget på.
  2. Rør i det af og til i de næste 30 minutter.
  3. For smag og tekstur tilføjer du 200 g hele cherrytomater.
  4. Imens retten simrer, lad 250 g “fior di latte” eller mozzarellaost dræne, så den ikke slipper for meget mælk ud i den færdige ret – det kan du gøre ved at presse den i enten en osteklud eller blot noget køkkenrulle.
  5. Kog Gnocchien i en stor gryde, med rigeligt salt, som du tilføjer når vandet koger.
  6. Når de flyder til overfladen hælder du vandet fra og blander Gnocci med tomatsovsen, fjerner hvidløget, og tilføj “fior di latte” eller mozzarellaost og friske basilikumblade.
  7. Steg indtil mozzarellaen smelter.
  8. Server med friske basilikumblade, et drys revet parmesan og en sjat ekstra jomfru olivenolie.

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

d. 28. marts. lukket
d. 29. marts. lukket
d. 30. marts. åbent
d. 31. marts lukket
d. 1. april. lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +20.000 andre 💚