Mezze maniche con salsiccia e pomodoro

Ingredienser

Salsiccia
400 g

Mezze maniche
400 g

Passata di pomodoro
350 g

Parmesan
50 g

Hvidvin
30 ml

Tomatkoncentrat
2 tsk

Porre
1/2

Selleri
1/2

Løg
1

Fed hvidløg
1

Olie
2 spsk

Tørret timian
2 tsk

Pastavand
1 grydeske

 

Fremgangsmåde

 

Nyd et glas Pinot Grigio delle Venezie – Giancarlo, mens du tilbereder retten. Salsiccia er en god smagsgiver i det italienske køkken og i denne pastaret kommer den virkelig til udtryk. 

  1. Svits salsicciaen sammen med timian og lidt olie på panden. Tag salsicciaen af, når den er gennemstegt. 
  2. Hak alle grøntsagerne fint, og steg dem i olie på panden. 
  3. Tilsæt den stegte salsiccia til grøntsagerne. 
  4. Hæld hvidvinen i, og lad den koge ind, så alkoholen fordamper. 
  5. Tilsæt passata og tomatkoncentrat, og lad det simre i et par minutter. 
  6. Kog pastaen, indtil den er lidt under al dente (ca. 2 minutter mindre end angivet på pakken).
  7. Rør revet parmesanost i saucen. Og tilsæt den kogte pasta, og rør godt rundt. Hvis saucen virker for tør, kan du tilsætte 1 ske af pastavandet.

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Undtagelser

Søndag d. 22. december:
8:30 – 17:00
Søndag d. 29. december: 
8:30 – 17:00

Helligdage

Tirsdag d. 24. december: lukket
Onsdag d. 25. december: lukket
Torsdag d. 26. december: lukket
Tirsdag d. 31. december: lukket
Onsdag d. 1. januar: lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +40.000 andre 💚