Piadina Romagnola con stracchino e prosciutto crudo

Ingredienser

Piadina
1 stk

Parmaskinke
150 g

Stracchino
100 g

Rucola
2 håndfulde

Fremgangsmåde

 

Piadina er en klassisk italiensk street food, perfekt til dem, der elsker lækker mad på farten. Afhængigt af, hvilken region du befinder dig i, kan piadinaen have forskellige navne og varierende fyld. Denne piadina fortjener at blive nydt med en forfriskende lys øl som Amarcord – Lager Chiara.

  1. Varm din piadina på panden i 2 minutter, indtil den er let gylden. Når den er klar, tag den af panden.
  2. Læg stracchino, parmaskinke og rucola på den ene halvdel af piadinaen.
  3. Til sidst foldes den sammen på midten, så fyldet bliver pakket godt ind.

 

Denne opskrift er skabt af Kerin Tobanelli, som med passion bringer det italienske køkken til live. Dyk dybere ned i hendes verden af opskrifter via linket herunder.
www.caffedatobanelli.com

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

Torsdag d. 9. maj: lukket
Mandag d. 20. maj: lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +20.000 andre 💚