Insalata di polpo e patate

Ingredienser

Blæksprutte
120 g

Kartofler
500 g

Oliven taggiasche
70 g

Olivenolie
15 ml

Fed hvidløg
1

Salt
1 tsk

Saft fra citron
¼ 

Persille
En håndfuld finthakket

Fremgangsmåde

 

Insalata di polpo er en klassisk italiensk ret, der ofte serveres som antipasto. Den er enkel, men fuld af smag. Dressingen tilføjer en dejlig friskhed, der gør den perfekt til en varm sommerdag. Når retten nydes sammen med et glas kold hvidvin, bliver oplevelsen virkelig fuldendt.

  1. Skær kartoflerne i kvarte og læg dem i en gryde med kogende vand. Lad dem koge, indtil de er møre og nemme at stikke en gaffel i. Når de er klar, skal du lade dem køle af.
  2. Forbered dressingen. I en skål, hæld lidt olivenolie, tilsæt hakket hvidløg, en god nip salt, friskpresset citronsaft og hakket persille. Rør det hele sammen, så de lækre smage blander sig.
  3. Anret de afkølede kartofler i en flot serveringsskål, så de ser indbydende ud.
  4. Tilsæt de saftige oliven og blæksprutte, som giver retten ekstra smag og farve.
  5. Hæld oliedressing over kartoflerne, oliven og blæksprutte.
  6. Vend forsigtigt rundt med en ske, så alle ingredienserne bliver godt dækket af den lækre dressing.

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Undtagelser

Søndag d. 22. december:
8:30 – 17:00
Søndag d. 29. december: 
8:30 – 17:00

Helligdage

Tirsdag d. 24. december: lukket
Onsdag d. 25. december: lukket
Torsdag d. 26. december: lukket
Tirsdag d. 31. december: lukket
Onsdag d. 1. januar: lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +40.000 andre 💚