Fusili con zafferano, zucchini, panchetta 

Ingredienser

Squash
1 stk

Løg
1 stk

Hvidløg
1 stk

Revet parmesan
50 g

Pancetta i tern
70 g

Fløde
100 mL

Safran
2 poser

Fusili
300 g

Pastavand
1 dl

Olie
3 spsk.

Salt, peber & et lille nip paprika

Fremgangsmåde

 

En anderledes og spændende pastaret med safran som hovedkrydderi. Safran tilfører retten en smuk gylden farve og en delikat, aromatisk smag, der spiller perfekt sammen med fløde, parmesan og pancetta. Det giver retten et strejf af luksus og en dybde, der gør den oplagt både til hverdagsforkælelse og som en nem, men imponerende ret til gæster.

  1. Steg pancetta af på en pande og sæt til side
  2. Varm olie på en pande og sautér løg, hvidløg og squash, samt krydderier i et par minutter
  3. Skru ned for blusset, og tilsæt fløden og den revet parmesan
  4. Kog pastaen, indtil den er lige under al dente
  5. Tilføj nu til sidst safran til fløden og noget pastavand
  6. Kom den næsten færdigkogte pasta på panden og rør det hele sammen, indtil pastaen er al dente.

 

Denne opskrift er skabt af Kerin Tobanelli, som med passion bringer det italienske køkken til live. Dyk dybere ned i hendes verden af opskrifter via linket herunder.
www.caffedatobanelli.com

Åbningstider

Mandag: 08:30 – 19:00
Tirsdag: 08:30 – 19:00
Onsdag: 08:30 – 19:00
Torsdag: 08:30 – 19:00
Fredag: 08:30 – 19:00
Lørdag: 08:30 – 17:00
Søndag: Lukket

Helligdage

Torsdag d. 17. april: lukket
Fredag d. 18. april: lukket
Mandag d. 21. april: lukket
Torsdag d. 29. maj: lukket
Mandag d. 9. juni: lukket

Bliv en del af Club Supermarco 🇮🇹

Skriv dig op til vores eksklusive fordelsklub og modtag alt fra tilbud, events og konkurrencer til italienske opskrifter, rejsetips og sjove videoer.

Gør som +50.000 andre 💚