a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us

Privacy Policy

SUPERMARCO´S COOKIES OG PRIVATLIVSPOLITIK:

Når du besøger en hjemmeside, kan den gemme eller indhente oplysninger fra din browser, hovedsagelig i form af cookies.

 

HJEMMESIDENS BRUG AF COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få en overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks. hvad du har lagt i din indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du tidligere har logget ind, og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer overfor dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes vores cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

 

SÅDAN AFVISER DU ELLER SLETTER DINE COOKIES

Du kan altid afvise cookies på din computer, tablet eller telefon, ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg du foretager

 

SLETNING AF COOKIES

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en pc med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne CTRL + SHIFT + DELETE

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger, og herefter klikke på det relevante link:

Internet explorer: https://support.microsoft.com/en-us/windows/delete-and-manage-cookies-168dab11-0753-043d-7c16-ede5947fc64d#ie=ie-11

Mozilla firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/clear-cookies-and-site-data-firefox?redirectslug=delete-cookies-remove-info-websites-stored&redirectlocale=en-US

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en

Opera: https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/

Safari: https://support.apple.com/en-us/HT201265

Flash cookies: https://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager07.html

Apple: https://support.apple.com/en-us/HT201265

Android: https://discover.hubpages.com/technology/How-to-delete-internet-cookies-on-your-Droid-or-any-Android-device

Windows 7: https://support.microsoft.com/en-us/windows/windows-phone-7-3ebc303c-59c0-d367-3995-f258b184fabb

HUSK: Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

 

 

 

 

 

 

 

PERSONOPLYSNINGER

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Tredjeparter

Tredjeparter med adgang til cookies og information om brug af dette site:

  1. Google Analytics

  2. Facebook

  3. Supermarco.dk website

 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@ello.dk, Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. https://www.datatilsynet.dk/

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Supermarco
Støbegodsvej 1 
2450 Kbh SV 
Telefon:
33 93 82 93 
Email:
info@ello.dk