a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us
+45 33 93 82 93
HOVEDNUMMER

POMODORI

POMODORI

Pomodoro. Bare smag på navnet. Det er næsten et grundstof i det italienske køkken. Og med god grund. For selv om tomatplanten oprindelig blev importeret fra Sydamerika, så har vel intet land i verden et så passioneret forhold til sine tomater som netop italienerne.
Og du må aldrig gå på kompromis! For tomater er ikke bare tomater. Det kan du smage her i Supermarco, hvor vi kun sælger tomatprodukter fra øverste hylde. Vi tager vores tomater alvorligt. For du og din familie fortjener kun det bedste.

AGRIGENUS

Direkte fra Vesuv

Der er vel ingen tomat i verden, som har så stærkt et navn som San Marzano. De vokser optimalt på skrænterne af Vesuv i Campania, hvor den næringsrige vulkanske jord og det mediterrane klima giver de perfekte betingelser for smagfulde, solmodne tomater.

Agrigenus sørger for med sine D.O.P.-certificerede tomater, at kun de allerfineste eksemplarer ender i forbrugerens gryder. Den lille virksomhed står selv for hele processen fra tomatfrø til de flåede tomater i dåsen. De kan bruges til alle retter med tomat, men er særligt gode til pastaretter og dampende varme pizzaer, som man kender dem fra Napoli.

AGROMONTE SAPURI

Sicilianske lækkerier

Tomater er ikke bare tomater. Det kan du forvisse dig om, hvis du rejser til Sicilien. Her på den sydøstlige spids finder du nemlig Società Agricola Monterosso, der ligger på Chiaramonte Gulfi 700 meter over havets overflade. Her fremstiller man de ypperste tomatprodukter baseret på de lækreste tomater, hvor kvaliteten altid er i top. Tomaterne dyrkes i et beskyttet miljø, hvilket sikrer, at man kan dyrke dem hele året rundt og garantere en ensartet kvalitet samtidig med, at man følger de ældgamle sicilianske dyrkningstraditioner.

Så snart de er høstet, bliver kirsebærtomaterne nøje udvalgt af eksperter, der sikrer, at kun de bedste tomater ender i de færdige flasker og glas. Agromonte bruger både konventionelle og økologiske dyrkningsmetoder.

MUTTI

Det store kvalitetshus

Det, der startede som en lille familieejet gård med tomatplanter, er nu vokset til et enormt internationalt firma med forbindelser til hele verden. Mutti har hovedsæde i Italiens centrum for madindustrien, Parma, og her er man uagtet de enorme tomatmængder, der løber igennem produktionen, garant for den ypperste kvalitet, der aldrig svigter. De altid solmodne tomater høstes fra marker i Emilia-Romagna, hvor man er rundet af områdets traditioner, samfund, marker og vandområder.

Mutti fremstiller produkter fra fem forskellige tomatsorter – nemlig Rotondo di Parma, blommetomater, kirsebærtomater, Baby Roma og San Marzano. Giovanni Mutti døde i 1894, men han efterlader sig et tomatimperium blandt andet baseret på den dengang helt nye sideral-teknik, der tager højde for solens og månens indflydelse på planterne. Han begyndte herefter at rotere sine afgrøder og lod derved jorden genvinde sine næringsstoffer og reducerede brugen af gødning. En teknik der vinder stadig mere indpas i dag.

D'ACUNZI

Smagen af solmodne tomater

Et af de helt store erhverv i regionen Campania er tomatproduktionen. Ikke mindst i provinsen Salerno, hvor den har stor betydning for økonomien. Konkurrencen er med andre ord også stor for at give kunderne de bedste tomater, og det er lige, hvad man gør hos Fratelli D’Acunzi. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1958, og man gør et stort nummer ud af at udvælge de allerfineste solmodne tomater, der vil klæde enhver pastasauce eller gryderet.

Der gives naturligvis garanti for den ulastelige kvalitet og smag i produkterne fra ’La Carmela’-serien.

CASAR

Smag på Sardinien

Nogle af Italiens ypperste tomater dyrkes på Sardinien. Og en af de bedste til netop det er virksomheden Casar, der siden 1962 har konserveret tomater til stor glæde for alle, der har brugt dem i madlavningen. Hele produktionen er koncentreret på den skønne middelhavsø med de smukke strande og det frodige landskab.  Og netop fordi det hele foregår på Sardinien, er vejen fra plukning til konservering ganske kort, og det sikrer både friskhed og beskytter smagen.

Disse tomater er blevet kærtegnet af den bagende sol og af de friske vinde fra det omgivende hav, og resultatet er en tomatsmag, du bare er nødt til at opleve. Bag hver dåse er der derfor en forsyningskæde, der består af landmænd, teknikere, teknologier, kontrollanter og forskere, der sikrer, at produktet forbliver uændret fra jord til bord.