a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us
+45 33 93 82 93
HOVEDNUMMER

PESTO OG TAPANADER

PESTO OG TAPANADER

Vi kender den bare som pesto. Men retteligt bør den skønne, grønne sauce omtales pesto alla genovese, og den er så absolut Genovas mest berømte bidrag til verdensgastronomien. Pesto betyder i al sin enkelhed ’at knuse’, og det er jo lige, hvad man gør med en blanding af duftende basilikum, hvidløg, pinjekerner, olivenolie, salt og enten Parmigiano Reggiano eller den lokale Pecorino Sardo (fåreost). Man mener, at pestoen går helt tilbage til romertiden, men pesto alla genovese, som vi kender den i dag, omtales første gang i Giovanni Battista Rattos kogebog La Cuciniera Genovese i 1863. I Supermarco fører vi udelukkende de allerbedste pestoer fra producenter, der udviser stor kærlighed til produkterne og de naturlige råvarer, de er sammensat af.

IL PESTO DI PRA’

Vores egen favorit

Her taler vi ganske enkelt om pestoernes konge. Vi er helt forelskede i smagen af denne pesto, der stammer fra en familiegård i Serra sul Mare. Den har mere end 200 års historie bag sig, og det særlige mikroklima giver den skønne basilikum en helt fantastisk smag og skøn farve. Vi kan kun tilføje: Prøv den! Du finder ikke en magen til.

LA GALLINARA

Pestoen du bare skal smage

Navnet La Gallinara er hentet fra en lillebitte ø uden for Liguriens kyst, hvor der tidligere gik vilde høns, men som i dag er et naturreservat, der primært besøges af dykkere. La Gallinara er ligeledes tæt forbundet med naturen i Albenga, hvor man høster den skønne, velduftende basilikum, der er så afgørende for den rette smag og farve i virksomhedens pestoer. Kun de fineste råvarer slipper igennem nåleøjet, og det er alt sammen produkter baseret på traditionelle italienske opskrifter.

MARABOTTO

Pesto fra Piemonte

Marabotto Giacomo e Figli er et familiedrevet firma, der i tre generationer har produceret de lækreste specialiteter fra Piemonte, og som du altid kan finde på hylderne i Supermarco.

Virksomheden blev grundlagt i 1951 af Antonio Marabotto, og det blev til et par flytninger fra Cuneo over Borgo San Dalmazzo til Spinetta, hvor den ligger i dag. I dag drives det af Iolanda, Marco og Francesco, der foruden de kendte klassikere også udvikler nye opskrifter til glæde for alle os, der ikke kan undvære smagen af italiensk topkvalitet.

ANFOSSO

Liguriske lækkerier

Anfosso er bedst kendt for sine fremragende olivenolier. Dem bruger man naturligvis også i de lige så gode pestoer, som er baseret på traditionelle opskrifter fra det omgivende land i Chiusavecchia, Ligurien, der ligger næsten helt oppe ved den franske grænse langs Middelhavet. Anfosso er din garant for kompromisløs kvalitet, og du kan med fordel bruge disse pestoer til både pastaretter eller blot til at dyppe dit brød i.

REDORO

Lækker fra ditto olivenolieproducent

Tilbage i 1895 grundlagde Regina og Isidoro firmaet og slog således deres navne sammen til det nu så kendte og respekterede Redoro-brand. Det store skifte fra at have været en lille familievirksomhed i det smukke område mellem Garda, Valpolicella og Valpantena skete midt i 1990’erne, hvor efterspørgslen på de fine olier blev så stor, at man omlagde produktionen til at kunne møde både nationale og internationale krav. Foruden lækre, milde olivenolier producerer man ligeledes pesto med samme strikse krav til kvalitet, ægthed og kærlighed til produktet og til råvarerne.