a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us
+45 33 93 82 93
HOVEDNUMMER
v

Øl

Italien er ganske vist bedst kendt som vinland. Men tag ikke fejl. Der brygges fremragende øl i primært de nordligste regioner, hvor man traditionelt har haft tætte bånd til øldrikkende nationer som Tyskland, Østrig og Schweiz.

Men også i Marche og Umbrien finder vi spændende mikrobryggerier med fremragende øl, som vi er stolte over at forhandle i Supermarco. Kom ind og se vores velassorterede ølhylder og smag selv, hvorfor Italien ikke kun bør være kendt for sine vine.

Modena er foruden en par ret så kendte sportsvognsproducenter kendt for balsamico. Men vogt dig for efterligninger. For der er en verden til forskel fra den balsamiske vineddike, du ofte finder på supermarkedets hylder og så den ægte vare. Hvor du alt for ofte støder på triste produkter, der mest af alt er en blanding af eddike og sukker, så er den rigtige balsamico en stor gastronomisk oplevelse. Den lagres i årevis i trætønder, og der ligger århundreders erfaring bag fremstillingen.

Der findes tre hovedtyper: Aceto Balsamico Tradizionale di Modena (traditionel balsamicoeddike fra Modena), Aceto Balsamico Tradizionale di Reggio Emilia (traditionel balsamicoeddike fra Reggio Emilia) og Aceto Balsamico di Modena (balsamicoeddike fra Modena).

I Supermarco forhandler vi kun den fineste balsamico fra producenter, vi kender og har tilid til. Kom selv ind og smag forskellen.

Collesi

Vores favoritøl

Vi er stolte af at være eneste danske importør af øl fra Collesi, der ligger i den lille middelalderlandsby Apecchio i Marche lige ved grænsen til Umbrien. Historien går helt tilbage til 1870, hvor Giuseppe  Collesi grundlagde sit bryggeri. I dag er omgivelserne stadig lige charmerende, og man brygger øllet i pagt med naturens rytme. Produktionsanlægget er fuldt ud bæredygtigt ved hjælp af solcelleanlæg samt en pillefyret dampgenerator.

Collesi brygger virkelig fremragende øl, som du er nødt til at smage.

….

Liste af produkter

Birra Mastio

Ægte lokalbrygget, økologisk øl

Vi er i Marche-provinsen – ikke langt fra den arkæologiske park Urbisaglia i Macerata. Her ligger Il Mastio-bryggeriet, som stadig mærker den historiske og kulturelle arv fra de romerske bosættelser, der præger det skønne landskab og de cirka 2.500 indbyggere i området. Alle øl er økologiske, og byggen er dyrket i den jord, der støder lige op til bryggeriet. Dette er smagen af Marche, som Nabissi-brødrene udtrykker den i ægte håndbrygget øl.

….

Liste af produkter

Menabrea

Guldmedaljevinder i 2015

De fleste bryggerier hører til i Norditalien, hvor der traditionelt har været stor forbindelse til store ølnationer som Tyskland og Østrig. Menabrea er ingen undtagelse. Den første øl blev brygget i Biella i Piemonte i 1849, og det er stadig muligt at se det gamle bryggeri, der i dag er indrettet som museum. Faktisk er Menabrea Italiens ældste bryggeri.

Menabreas La Blonde har blandt andet vundet bronze ved World Beer Awards i 2014 og guld i 2015.

….

Liste af produkter

Birra Amarcord

En hyldest til Fellini

Selv om der er masser af fest og farver i strandbyen Rimini, så forbinder man normalt ikke området med øl. Det er man heldigvis aldeles ligeglad med hos Amarcord, der blev startet i 1997 som et lille selvstændigt bryggeri med en stor passion til den ikoniske filmskaber Federico Fellini, der blev født i Rimini i 1920.

Drik en Amarcord, nyd de kunstfærdige etiketter og genoplev ’La dolce Vita’.

….

Liste af produkter

Peroni

Italiens mest solgte øl

Peroni er Italiens absolut mest solgte øl, og den har da også haft nogle år på bagen til at tilkæmpe sig den status. Navnet blev skabt af Giovanni Peroni i 1846 i byen Vigevano i Lombardiet. Den flyttede dog til Rom i 1864, hvilket var seks år, inden storbyen blev gjort til Italiens hovedstad i 1870.

Peroni er i dag ejet af den japanske bryggerigigant Asahi, men smagen er som dengang.

Den mest kendte øl er Nastro Azurro, som betyder ‘det blå bånd’, og den er både læskende og letdrikkelig.

….

Liste af produkter

Birra Moretti

Letdrikkelig og læskende

Et af Italiens største bryggerier. Det er i dag ejet af Heineken, men var indtil 1989 i Moretti-familiens egne hænder. Den første øl blev brygget af Luigi Moretti i 1859 i Udine, der dengang var under østrigsk herredømme. Moretti er i dag et særdeles stærkt brand, og du er sandsynligvis stødt på disse læskende og lettilgængelige øl, når du har været i Italien.

….

Liste af produkter