a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us
+45 33 93 82 93
HOVEDNUMMER

RIS, MEL OG BØNNER

RIS, MEL OG BØNNER

Mens mange som det første forbinder Italien med pasta, så må man ikke glemme det mel, der bliver brugt. Ligeledes har Italien også Europas største risproduktion og naturligvis et herligt udvalgt af linser og bønner, som alt sammen er en uundværlig del af italienernes kost.
I Supermarco finder du alt, hvad hjertet kan begære. Uanset om du vil lave risotto, bage brød, fremstille din egen pasta fresca eller måske en toskansk linsesuppe.

GALLO

Hanen betød 'bedste kvalitet'

Riso Gallo er ikke bare et af de største risfirmaer i Italien, men også et af de ældste. Man startede tilbage i 1856 med at pakke importeret ris i Genoa, før man i 1926 flyttede til Robbio Lomellina midt i Pavia-provinsen, der netop er kendt for at dyrke ris til risotto.

Gallos kendte hane blev skabt i 1940’erne, da man havde stor eksport til Argentina, hvor mange ikke kunne læse, og derfor brugte billeder af dyr til at identificere de forskellige ristyper. Hanen stod for den bedste ris.

FIOR DE MAIELLA

Ris af topkvalitet

I Abruzzo ved foden af Maiella-bjerget i Guardiagrele bliver disse topprodukter til på basis af gamle traditioner. Kun de fineste naturlige krydderurter bliver brugt, og alle farvestoffer, konserveringsmidler og glutamat er helt udelukket.

Vi forhandler foruden Fior de Majellas topkvalitetsris også både bønner, linser og andre spændende produkter.

RISO SCOTTI

Et land af vand

Scotti-brødrene startede virksomheden 1890, hvor man bare havde en enkelt mølle til den i dag store virksomhed, der producerer ris med nye metoder og efter tidens sundhedskrav, men med traditionerne i behold. Vi er i Pavia-området, der ligger mellem floderne Po og Ticino – et område med rismarker. Et land af vand.

Marabotto

Perfektion fra Piemonte

Marabotto Giacomo e Figli er et familiedrevet firma, der i tre generationer har produceret de lækreste specialiteter fra Piemonte, som du altid kan finde på hylderne i Supermarco.

Virksomheden blev grundlagt i 1951 af Antonio Marabotto, og det blev til et par flytninger fra Cuneo over Borgo San Dalmazzo til Spinetta, hvor den ligger i dag. I dag drives det af Iolanda, Marco og Francesco, der producerer lækkerier til alle dem, der ikke kan undvære smagen af italiensk topkvalitet.

FONTANA FORMIELLO

Fine produkter fra Campania

Foruden en række klassiske produkter, tilbyder Fontana Formiello også særlige gourmetprodukter til den, der virkelig ikke går på kompromis med smag og kvalitet. Virksomheden har både ris, polenta, mel og pasta i sortimentet, ligesom man også producerer salt og trøffelprodukter.

Fontana Formiello drives af tredje generation af Coppola-familien, der i 1908 begyndte at handle med mad og vin i en lille butik i Fontana Formiello i Mercato San Severino, Campania.

Rebecchi

``Læg hjertet i det``

Aniceto Rebecchi åbner i efterkrigstidens Piacenza i Norditalien den lille fødevarevirksomhed, der i starten primært sørgede for at levere mad til hærofficerer. Det første, man køber, er en varevogn og en Mickey Mouse-dukke. I dag ligger Fratelli Rebecchi i det skønne Rivergaro i Valtrebbia, hvorfra man leverer sine varer til hele Italien – og Supermarco.

”At lave en dessert er som at fortælle en historie til en ganske særlig person. Du er nødt til at lægge en masse hjerte i det,” lyder det.

MOLINO PASINI

La tua farina - dit mel

Molino Pasini er en melmølle, der er specialiseret i at producere højkvalitetshvedemel – både til almindelige forbrugere og mindre producenter i fødevareindustrien. Der er 100 års historie fordelt på fire generationers knowhow og passion lagt i melet, der vil være din bedste ven – uanset om du vil lave pasta, pizza eller brød.

Dette er La Tua Farina. Dit mel.

ANTICO PASTIFICIO UMBRO

Uhmmmm, Umbrien

Det er kun få danskere, der har et indgående kendskab til Umbrien, men det er en af de italienske regioner, der har størst tilknytning til klassiske jordbrugsteknikker.

Foruden en række fremragende pastaprodukter har man også risotto-ris samt linser, som gennem århundreder har været en uundværlig del af en billig og næringsrig kost på landet.

Fabrikken ligger ved foden af Subasio-bjerget mellem Assisi, Perugia og Spoleto. Man står for at levere kvalitet fra jord til bord.