+45 33 93 82 93
HOVEDNUMMER

ITALIENSK GASTRONOMI TIL HVERDAG OG FEST

Forkæl dig selv, dine gæster eller dine kolleger med Supermarcos lækre antipastianretninger og klassiske italienske retter tilberedt af de bedste råvarer og masser af kærlighed.
Menu
Vælg blandt vores antipastianretninger og en række lækre á la carte-retter, så du selv kan sammensætte dit autentiske, italienske måltid med både forret, hovedret og dessert.
Vin
I Supermarco har vi et stort udvalg af de bedste Italienske vine. Kom ind i butikken og lad os hjælpe dig med at finde de helt rette vine til din bestilling.
Tilbehør
Hvis du ønsker friskbagt brød til din menu, kan du også bestille vores filone, foccaccia eller pagnotta.
Vi har også hjemmelavet pesto, creme di carciofi samt crema di peperoni rossi, hvis du vil have lækre dips til brødet.
Vilkår
Alle bestillinger skal være til mindst 10 personer og skal afhentes i Supermarco. Ved bestillinger til flere end 30 personer bedes man ringe til vores køkken. Vi leverer desværre ikke.
OBS!
Husk venligst at ordren skal afgives senest tre dage inden afhentning og senest kl. 12.

VORES køkken

Alle vores dygtige kokke brænder for italiensk mad, og du kan være sikker på, at vi kun bruger de bedste råvarer og behandler dem med respekt, kærlighed og autencitet.

Niels Bach, køkkenchef, Supermarco

Ingredienserne

Mange af de ingredienser, der indgår i vores retter, finder du på Supermarcos hylder og i vores delikatesseafdeling. Vi bruger derudover råvarer i sæson – naturligvis dem vi importerer direkte fra Italien.

h

Desserter / Dolci: